Куди зникла колишня дружина Святослава Вакарчука: колись була для нього всім, а тепер не подає голосу

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук провів разом з колишньою дружиною Лялею Фонарьовою більше 20 років, і подарував світу безліч хітів, які присвятив їй.

Здавалося, що цих двох не може розлучити абсолютно нічого. Святослав Вакарчук до безтями був закоханий у свою обраницю, яка стала його музею. Подейкували, що заради свого коханого багата та здібна красуня прийняла рішення знаходитися повністю в його тіні, і допомагати йому не публічно.

Святослав Вакарчук розповів, куди зникла його колишня дружина

 Святослав Вакарчук розповів, куди зникла його колишня дружина

Навколо їхнього роману також ходила неймовірна кількість чуток. Наприклад, що нібито жінка покинула свого чоловіка заради Святослава. Разом вони виховували дочку від попередніх стосунків Фонарьової, але ніколи не розповідали пресі, як насправді склалося їхня сім’я.

Відомо, що своїй падчерці Святослав Вакарчук дав неймовірну освіту, і свого часу вона поїхала її отримувати до Великобританії. Близько восьми років тому ходили чутки про те, що Вакарчук нарешті вирішив офіційно взяти у дружини свою обраницю. Інші говорили, що пара побралася давно. Який насправді в них був формат стосунків досі залишається загадкою.

Однак, про розлучення Святослава та Лялі стало відомо 3 роки тому. Спочатку піарниця повідомила про те, що музикант та його дружина більше не разом, а через 2 місяці також заявила, що у Вакарчука народився первісток Іван. Тоді все стало на свої місця, і публіка зрозуміла, що у виконавця з’явилася нова кохана, яка змогла подарувати йому дитину.

В мережі ж поповзли чутки про те, що колишня дружина Святослава настільки погано сприймала новини про все, що відбувається, що нібито навіть потрапила до лікарні. Так само Святослава навіть засудили його колеги з шоу-бізнесу, заявивши, що його екс-дружина дуже багато для нього зробила, і багато чим пожертвувала, в результаті залишилася покинутою.

Нині невідомо, де знаходиться Ляля. Вона веде не публічний образ життя, не давала жодних коментарів з моменту її розлучення зі Святославом і не реагувала на жодні чутки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.