Спадкоємець однієї з найбагатших родин США: стало відомо, з ким зустрічається 22-річна онучка Ротару

Онучка Софії Ротару показала нового нареченого. До цього Соня збиралася заміж за айтішника-мільйонера з України Дениса Жаданова, який на 13 років старший.

22-річна онука Софії Ротару вже давно переїхала з України до США. Там спадкоємиця зіркової родини здобуває освіту дизайнера, а у вільний час підробляє моделлю. Знаменита бабуся та батьки забезпечили їй розкішне життя – Соня винаймає величезну квартиру в Нью-Йорку, а також постійно подорожує світом. У її мікроблозі можна зустріти фото з найдорожчих курортів, а також знімки з різних вечірок.

Стало відомо, з ким зустрічається 22-річна внучка Софії Ротару
Стало відомо, з ким зустрічається 22-річна внучка Софії Ротару

Так, напередодні 22-річна Соня Євдокименко оприлюднила знімок, на якому позувала в обійм із загадковим молодим чоловіком, який, судячи з коментаря, є її любов’ю.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда
22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

У Мережі з’ясували, хто цей чоловік. В одному з ТГ-каналів з’явилася інформація, що це спадкоємець однієї з найбагатших сімей США – 27-річний Макс Лернер. Його дід Альфред Лернер – американський меценат та підприємець – у 1982 році заснував компанію MBNA Corporation. За останній рік статки родини, за даними Forbes, оцінюються в 1,2 млрд доларів.

Що ще відомо про нового коханого 22-річної Соні Євдокименко

Обранець онуки Ротару закінчив один із найкращих університетів США за спеціальністю «Міжнародна справа». У студентські роки займався футболом. Після університету переїхав до Нью-Йорка, де, зважаючи на все, і познайомився з Софією.

Нагадаємо, що це не перший багатий чоловік у житті молодої моделі. До цього Соня Євдокименко майже два роки зустрічалася з молодим мільйонером українського походження Денисом Ждановим, який також був у списку Forbes як один із найуспішніших молодих IT-підприємців Європи.

Онучка Софії Ротару та Денис Жданов
Онучка Софії Ротару та Денис Жданов

У Мережі подейкували, що онука Ротару навіть збиралася заміж, однак у жовтні 2023 стало відомо, що пара розлучилася.  Оскільки Соня не афішує своє особисте життя, причина через яке вона скасувала заручини з перспективним мільярдером, назавжди залишиться загадкою.

Схожі статті