Дорослий онук Софії Ротару показав немовля: легендарна співачка стала прабабусею? Що відомо на цю хвилину

Онук Софії Ротару 30-річний Анатолій Євдокименко, який у 2023 році все ж таки зміг виїхати за кордон, опублікував фотографію із зображенням немовляти.

Останнім часом легендарна співачка Софія Ротару перестала виходити на зв’язок. Лише іноді у “сториз” знаменитості з’являються реакції на ті чи інші події в Україні, а також вітання з державними святами чи днями народження близьких родичів. Так, 23 березня Софія Михайлівна привітала свого онука Анатолія Євдокименка із 30-річчям. Співачка опублікувала його чорно-білий портрет і коротко написала:  “Happy birthday”.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

У публікації артистка зробила посилання на сторінку онука SHMN.

Після цього шанувальники стали уважно спостерігати за профілем Анатолія в Instagram. На відміну від своєї знаменитої бабусі, чоловік все ж іноді з’являється у Мережі та публікує “сториз”. На одному зі знімків, опублікованому напередодні, Євдокименко показав чорно-білу фотографію немовляти.

Дорослий онук Софії Ротару показав фото з немовлям
Дорослий онук Софії Ротару показав фото з немовлям

Невже Ротару стала бабусею, подумали читачі, але все виявилося набагато прозаїчніше. Справа в тому, що Анатолій цього дня відвідав виставку сучасного мистецтва і кілька робіт, ймовірно, вирішив показати своїм підписникам, серед яких і була фотографія з немовлям. Ось ще кілька кадрів із профілю онука Ротару.

Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото

Нагадаємо, що навесні 2022 року Анатолія Євдокименка разом із батьком Русланом Євдокименком затримали на українсько-молдавському кордоні. Син та онук Ротару з групою чоловіків намагалися незаконно залишити країну.

Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України
Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України

Тоді обох повернули назад, але 2023 році стало відомо, що Анатолій таки виїхав за межі України. Подейкували, що не обійшлося без допомоги знаменитої бабусі. Наразі онук Ротару живе в Європі, де намагається будувати музичну кар’єру під псевдонімом SHMN. Однак поки що без успіху.

Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.