Влад Яма показав, яким став його син під час життя за кордоном: високий баскетболіст зі світлою шевелюрою

Популярний український хореограф Влад Яма показав, яким став його єдиний син Леон під час життя за кордоном. Хлопчик помітно виріс та інакше виглядає.

Популярний український хореограф і танцюрист Влад Яма майже одразу опинився у переліку тих зірок, які не стали чекати, і одразу ж виїхала за кордон. Наприкінці 2021-го танцюрист разом зі своєю родиною майже 2 місяці знаходився в Сполучених Штатах Америки, після чого все ж таки повернувся до України. Але це повернення не тривало довго.

Вже 25 лютого фанати почали підозрювати, що насправді зірка все ж таки знову виїхав, і мали рацію.

Своє місцезнаходження Влад підтвердив лише через 4 місяці і, варто відзначити, що це інтерв’ю зіпсувало його стосунки з журналістом, однак, шанувальники отримали правду: увесь цей час Влад дійсно знаходився за кордоном. І перебуває до нині там.

Сім’я вже встигла адаптуватися і навіть побудувати нове життя. Зокрема відомо, що Влад влаштувався хореографом у місцеву школу танців у Флориді.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

2 роки тому він також зізнався, що вони з дружиною дуже хочуть ще поповнення в сім’ї. І хоча публіка чекала на хорошу новину, цього не сталося. Натомість Влад багато часу проводить зі своїм єдиним сином Леоном, який прекрасно ладнає з місцевими дітлахами, розвивається і подає великі надії.

Наприклад, нещодавно Влад показав, як хлопець грає у баскетбол з іншими дітьми. Сам Влад у цей момент був за тренера. Хлопчик помітно підріс.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Він має хорошу спортивну підготовку, а також таке саме світле волосся, як і було. Часто у діток колір змінюється з віком і темнішає, але Леон залишається таким же світленьким.

Нагадуємо, що не так давно різноманітні зірки ділилися своїми думками на рахунок Ями, і більшість з них вважає, що хореограф все ж таки не повернеться до України, адже встиг призвичаїтися до нового життя і більше не захоче чогось змінювати.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.