“Я не хочу в це вірити”: Слава Камінська розповіла про смерть близької людини і вразила прощальним зізнанням

Слава Камінська поділилася сумною новиною щодо близької людини та публічно попрощалася з нею. Що їх пов'язувало та які обставини? Артистка розповіла про свої почуття.

Усі ці 2 роки Слава Камінська перебуває в Нідерландах разом зі своїми дітьми, подругами та близькими людьми. Спочатку співачці було дуже важко адаптуватися до нових реалій. Зокрема, вона скаржилася на те, що в неї немає помічників по догляду за домівкою, нянь, і все це стало для неї проблемою.

Пізніше на співачку чекали зіткнення зі своїми співвітчизниками на рахунок мови. Слава не хотіла змінювати свій репертуар, але врешті-решт все ж таки спробувала після численних суперечок з власними слухачами. І хоча Камінська по мінімуму говорить про події на її батьківщині, інколи нагадує про те, що і її близькі захищають Україну.

Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

Слава Камінська показала, як виглядає із зайвими кілограмами
 Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

І нещодавно стало відомо про смерть однієї такої людини. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію-прощання, в якій зізналася, що до останнього сподівалася на фальшивість повідомлення щодо смерті свого близького друга.

Вона додала велику кількість різноманітних кадрів, на яких вони поставали у різні часи та за різних обставин, але завжди щасливі та веселі. Камінська додала, що не хоче вірити у смерть друга, і також зізналася, що в неї просто не вистачає слів, аби описати свій стан.

Безсумнівно, підписників артистки ця новина дуже засмутила, і вони взялися виражати свої співчуття.

Нагадуємо, що 2 роки тому скандал також поирапив колишній чолоовік зірки. Едгар Камінський виїхав з України, чим викликав шквал негативу на свою адресу. З’являлась навіть інформація про вивіз медичного обладнання, але Слава дану інформацію спростувала і намагалася усіма можливими способами захистити екс-благовірного.

Зараз вони прекрасно спілкуються між собою, а Едгар регулярно навідується до дітей.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.