Ірина Горова розповіла, за кого вийшла заміж її дочка не від Потапа та ким працює: “Чоловік у неї іноземець”

Відома українська продюсерка Ірина Горова вперше розповіла про те, як склалося життя її дочки Наталії: за кого вона вийшла заміж, де проживає і ким працює.

На усіх сімейних знімках Ірини хорової та Потапа завжди з’являлася дівчина на ім’я Наталія. Вона дочка продюсерка від перших стосунків з Юрієм городом, який до того ж був кращим другом самого Олексія.

Потап виховував Наталку як рідну, тому дівчині свого часу пощастило: в неї було аж двоє чоловіків, які виконували роль її татусів.

Ірина Горова розповіла, як склалося життя її старшої дочки Наталії

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова розповіла, як склалося життя її старшої дочки Наталії

Після 2 4 лютого Наталія евакуювалася разом зі своєю матір’ю та братом Андрієм, але пізніше в Україну та коли не повернулася. Стало відомо, що вона вийшла заміж та налагодила своє особисте життя за кордоном. Чоловіка вона показувати відмовлялася, але до матері приїжджала час від часу і проводила з сім’єю вихідні.

Наталія також залишила своїй родині власного улюбленця Жоріка, який постійно з’являється на особистих сторінках Ірини та Андрія в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Горова дала ексклюзивний коментар на рахунок своєї старшої дочки і розповіла, як склалося її життя за ці 2 роки.

“Вийшла заміж, зараз перебуває у Варшаві. До цього жила в Кракові – в неї робота маркетологом, може виконувати її з будь-якого місця проживання. Нещодавно була в Києві тиждень, приїде скоро ще на тиждень. Без чоловіка, сама приїздить. Чоловік у неї іноземець! Наталя робить все для того, щоб приїхати і побути з нами. А тепер залишила мені ще свою собачку Жоріка, за яким скучила”

Також Ірина зазначила, що догляд за собакою забирає в неї багато зусиль, адже часу у зірки не вистачає.

Примітно, що за цей час надзвичайно підріс молодший син зірки Андрій, який все більше схожий на свою матір, хоча спочатку здавалося, що дитина буде копію Потапа. Ходили чутки про те, що між ним та його батьком значно зіпсувалися стосунки, але Ірина Горова та її син спростували дану інформацію.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.