МастерШеф 13 сезон 16 випуск від 25.05.2024: хто з учасників покинув шоу – “Бумеранг повинен повернутись”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який не впорався із завданням і пішов з проєкту.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13 на цей раз. Учасниками, котрі втратили шанс отримати перемогу стали Катерина та Влад.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13 у 16 випуску

Любителям складно впоратися з емоціями, адже вони стоять лише за крок від одного з найголовніших бажань – отримання кітелів. За останні 7 конкурсів до суперфіналу судді прагнули перевірити всі навички, які має мати професійний кухар. І іспит на перевірку левової частини цих практичних технік розпочався вже на першому конкурсі! Аматори зійшлися у дуелях більш ніж у 30 кулінарних навичках. Боротьба була запеклою, а з проєкту мали піти одразу декілька людей.

Однак, в результаті публіка отримала імена шістьох учасників, які надалі будуть боротися за участь у шоу, звання переможця, а також бездоганну репутацію, яка в майбутньому допоможе їм як потрапити на битву сезонів, так і проходити конкурси на позиції в найкрутіших ресторанах. Адже інколи не обов’язково стати переможцем для того, щоб виграти по життю.

Тим не менш, аудиторія сприйняла вельми гостро той факт, що деякі з учасників попри важкий характер та інші свої риси, які не до вподоби глядачам, змогли закріпитися в сезоні, у той самий час як інші учасники були вимушені покинути проект.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що 2 роки тому трансляція шоу була призупинена приблизно на півроку у зв’язку з подіями в країні. Але врешті-решт продюсери змогли знайти спонсорів, завдяки чому глядачі на даний момент мають можливість продовжувати переглядати своє улюблене шоу.

При цьому нові сезони знімаються в умовах актуалізації подій та з дотриманням етичних норм. Зокрема, тематикою конкурсів часто стають захисники, їхні сім’ї, тощо. Також кухарі розповідають свої історії, яких за ці 2 роки накопичилося чимало, адже кожному є що повідати глядачу.

Схожі статті

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.