Мама в “шкірі”, Камалія на підборах і поруч мільярдер Захур: найбагатшу співачку України побачили на вокзалі

Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі. У житті усіх членів родини відбулися певні зміни, які помітні одразу. Усі деталі в нашій статті.

Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур довгий час вважалися ледь не найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, і недарма, адже в них було абсолютно все для того, щоб сприйматися саме так.

Мільярдер обожнював свою дружину і цього не приховував. Він усіма можливими способами виражав свою прив’язаність та любов. Зокрема артистка довго мріяла стати матір’ю, і чоловік розділив з нею цю боротьбу попри те, що в нього давно виросли інші спадкоємці.

Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі

Камалія показала, як відзначила свій День народження без дітей та чоловіка
Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі

Більше 10 років багатій не розповідав про те, що навіть ніколи не заговорював сам про спадкоємців, і просто намагався підтримати кохану дружину, яка хотіла мати діток. Вже 2 роки його дочки проживають у Великобританії. Туди дівчата виїхали разом з батьком, здебільшого вимушено, і без мами, яка не хотіла покидати батьківщину та їхню бабусю.

А вже через рік стало відомо, що шлюбу співачки та бізнесмена прийшов кінець. Попри все, екс-пара продовжила спілкування, виходила разом на червоні доріжки та різноманітні заходи і навіть неодноразово провокувала чутки про воз’єднання але подейкують, що у артистки вже з’явився інший чоловік. І хоча з його таємничу фігурою вже пов’язаний скандал, Камалія тим часом з’являється у компанії екс-благовірного.

Нещодавно вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на вокзалі. Зокрема, погляд одразу ж притягує матір Інна Петрівна, що за останній рік значно змінилася та візуально по молодшала. Так само Мохаммад Захур виглядав дуже щасливим через реалізовану зустріч, і навпроти, зовсім не виглядає засмученим.

У шанувальників тим часом з’явилася нова надія на те, що можливо все ж таки екс-подружжя зможе знайти шлях до сердець одне одного та все ж таки відновить стосунки.

Схожі статті

Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя в еміграції: розквітла і стала достойна Голлівуду

Відома українська співачка Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя у Сполучених Штатах Америки. Зірка розквітла і стала схожа на голлівудську знаменитість.

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\