Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська повідомили про майбутнє поповнення та влаштували гендер-паті

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська повідомили про майбутнє поповнення та влаштували гендер-паті прямо посеред дороги. Що відбувається?

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська вже багато років працюють разом. За цей час вони надзвичайно зблизилися, впізнали одне одного та здружилися. Неодноразово їм приписували роман, але колеги не стали використовувати це як причину для охолодження взаємин або пояснювати публіці, що між ними насправді.

Зірки продовжують спілкуватися у тому самому ритмі, насолоджуються компанію одне одного, тощо.

Хіменес-Браво та Мартиновська показали, як визначали стать майбутньої дитини

Ектор показав, яка машина у Мартиновської
Хіменес-Браво та Мартиновська показали, як визначали стать майбутньої дитини

Був навіть період, коли публіка щиро вважала, що зірки дійсно разом. Сталося це, коли у Ектора з’явилася нова кохана, і він її щосили намагався приховувати від публіки. Тоді аудиторія запідозрила, що насправді це Ольга, і намагалася знайти цьому підтвердження.

Однак знаменитості і самі часто люблять підлити олії у вогонь. Наприклад, нещодавно Ектор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому разом з Ольгою намагається з’ясувати, буде хлопчик чи дівчинка. Ольга навіть вклала руки на своєму животі, натякаючи на вагітність.

Але імовірніше за все мова йде про вагітність собаки Ектора Лупіти, яка якраз знаходилася поруч з зірками.

Хоча як варіант підписники також припустила, що мова може йти про нове шоу чи проект, або ж взагалі нового суддю.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ольга Мартиновська вперше розповіла про свій новий роман. Зірка зійшлася з ресторатором, і тоді ж стало відомо, що в них з Володимиром ярославським дійсно нічого немає. Чи планує Ольга щось серйозне зі своїм новим обранцем досі невідомо, адже тривалий час вона була самотні, і займалася вихованням єдиної дочки.

Однак зараз зірка може бути готовою для того, аби перейти на новий етап в особистому житті. Зокрема, фанати дійсно дуже чекають на новини стосовно цього.

Схожі статті