Колишня дружина Потапа від самотності влаштувала дикі танці з донькою: до Каменських ще далеко

Дружина Потапа, хоч і проводить святковий час з родичами, намагається триматися та не втрачати гарного настрою.

Колишня дружина Потапа, Ірина, вирішила відсвяткувати цьогорічне Різдво разом зі своїми родичами.

Відома продюсерка надала перевагу грі у шахи з батьком, аніж шаленим вечіркам на екзотичних курортах. Що не можна сказати про її колишнього чоловіка, який організував собі з Настею Каменських тур на елітний курорт.

Проте, жінка здивувала прихильників дивними танцями разом зі своєю донькою. Горова з’явилася у кадрі без мейкапу та зачіски, в дуже вузьких спортивних штанях. Якби не її татуювання, навряд чи б хтось одразу у ній впізнав талановиту продюсерку. Що ж, Ірині до в подоби нестандартний гумор.

Ірина влаштувала дикі танці

Як склалося життя після розлучення?

Попри стосунки з Олексієм, Потап та його дружина – співпрацюють. Ірина продовжує очолювати Mozgi Group.

Також на плечі продюсерки лягло виховання сина. 11-річний Андрій, батько якого зараз перебуває у шлюбі з Каменських – одна з радостей матері.

До речі, в колишньої дружини Потапа Ірини є ще й донька. Дівчині зараз 22 роки. Її жінка народила через 3 роки після одруження з Юрієм Горовим. Тоді майбутній продюсерці було лише 19 років. Ранній шлюб вплинув на неї так, що вона захотіла стати молодою мамою. Жінка не приховує, що це був достатньо необдуманий вчинок, проте, гірше від того у її житті не стало.

Горова не приховує своїх почуттів до дітей. Вона зазначає, що завжди мріяла, аби хто називав її мамою. Більше того, материнство зробило її відвертою, проте, лише з донькою та сином.

Жінка зазначає, що завжди вела дорослі розмови зі своїм сімейством.

Навіть коли постало питання про татуювання, Ірина підійшла до проблеми своєї 16-ти річної доньки досить серйозно. Скандалів не стала чинити.

Не почала ненавидіти й Попата після його рішення піти з родини, адже обидва розуміли, що є між ними щось набагато більше, аніж кохання – відповідальність за бізнес та дітлахів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".