“Щойно мені повідомили”: Ірма Вітовська розповіла про смерть близької людини і не змогла приховати своє горе

Знаменита українська акторка Ірма Вітовська назавжди попрощалася зі своєю близькою людиною і розповіла про те, чого не встигла з нею зробити.

Безумовно, будь-який професіонал усе своє життя продовжує вчитися. Це допомагає як у професійній діяльності, так і у збереженні іміджу. Особливо помітні зміни та зріст у артистів, які все своє життя продовжують ходити до наставників, вчителів, майстрів своєї справи на майстер-класи.

Ірма Вітовська, як акторка, не є виключенням у цій системі, і також мала вчителя, з яким близько спілкувалися. Але нажаль, у всього є свій кінець, і нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що її наставник пішов з життя.

Ірма Вітовська повідомила про смерть близької людини

Ірма Вітовська зізналась, яку суму їй принесла роль в серіалі Леся + Рома
Ірма Вітовська повідомила про смерть близької людини

Артистка присвятила йому величезний допис, в якому зізналася у своїх почуттях та поділилася емоціями, що викликала у неї сумна новина. Також зірка розповіла про те, що днями отримала повідомлення від вчителя, який надіслав їй смішне відео, і дуже хотіла йому подзвонити, але була зайнята, а тому відклала дзвінок на інший час, про що дуже пошкодувала, адже цей дзвінок вона реалізувати не змогла.

У коментарях під публікацією фанати почали активно підтримувати акторку, а також ділитися своїми емоціями від почутого новини, адже люди творчі, артисти, якщо навіть не стали знаменитостями, але відомі в дуже широких колах. Імовірніше за все, чоловік помер природною смертю, від віку.

Нагадуємо, що вчора також Світлана Тарабарова повідомила про велику втрату: у зірки помер батько, який дуже довго хворів, і навіть і не зміг свого часу виїхати з Херсону через свою недугу. Співачка все ж таки змогла вивезти сім’ю пізніше, але тато пішов надто скоро.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.