До весілля не дійшло, а після стосунків стали чужими: колишня Андрія Данилка розповіла, що між ними було

Десятиліттями Андрій Данилко приховував правду про своє особисте життя, і йому це успішно вдавалося. Однак, рано чи пізно деякі секрети виходять назовні.

Коли Андрій Данилко з’явився на сцені, мало хто задумувався про те, що ховається за маскою веселої провідниці. Але чим далі розвивалася його кар’єра, тим більше інтересу викликала особистість актора. Що вже казати про епоху, коли Верка Сердючка почала співати.

Тоді вперше і заговорили про те, що за костюмом насправді ховається чоловік, і вельми вродливий. Поступово, крок за кроком Андрій Данилко все більше розкривався перед публікою. І в нульових у фанатів почали з’являтися питання на рахунок його особистого життя: з ким він одружений, чи має дітей, чи крутить з кимось романи? Ці питання він залишив без відповідей, що в результаті принесло йому накопичення неймовірної кількості пліток навколо його особистості.

Радмила Щоголева розповіла про стосунки з Андрієм Данилком

Хто зав'язує шнурівки Андрію Данилкові?
 Радмила Щоголева розповіла про стосунки з Андрієм Данилком

Зокрема, поговорювали і про його нетрадиційну орієнтацію, і взагалі про ненависть до жінок. Ніби, не може бути такого, щоб за всі ці роки він ні з ким не засвітився! Вже пізніше йому почали приписувати роман з колегою Інною Білоконь, яка насправді давно заміжня і має дітей від свого обранця.

Лише 2021 року колишня колега зірки Радмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше відповіла на питання про роман з Андрієм Данилком не так, як це робила зазвичай. Вона зізналася, що в них насправді була близькість, і вона була закохана.

Однак, стосунки розвивалися нестандартним чином, тому вона ніколи не моглаб назвати це нібито любовним зв’язком. І тим не менш, вони серйозно посварилися, коли Радмила захотіла піти з колективу, не розповівши про це своїй близькій людині і навіть не попрощавшись з ним. Це дуже образило Андрія, який не пробачив даного вчинку.

Обговорити цю помилку їм вдалося лише через декілька років, але стосунки вони не відновили. За словами розмили, вони розійшлися так би мовити на хорошій ноті, але насправді все ж могло бути абсолютно інакше!

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.