Колишній чоловік Ані Лорак Мурат знову закрутив нову інтрижку: співачка лютує від ревнощів

Колишній чоловік Ані Лорак, український підприємець турецького походження намагається не залишати слідів. Та не виходить.

Одним із найбурхливіших романів та найгучніших розлучень на українській та російській естраді було однозначно розлучення Ані Лорак з Муратом Налчаджіоглу.

Ані Лорак та турецький чоловік

Ані Лорак та її чоловік ставали героями статей у журналах та інформаційних порталах щонеділі. Журналісти звинувачували Мурата у невірності, а сама Ані Лорак при цьому відмовчувалася. Згодом, як стало відомо, подружжя нібито взагалі не жило разом протягом тривалого часу.

У подружжя залишилася дочка Софія. Дівчинка живе з матір’ю. А сам Мурат змінює коханих наче рукавички.

Легкі романи

Мурат веде бізнес на Україні та романи, також на Україні. Дарма, що всі вони закінчуються  однаково. Чоловік зустрічається з коханими декілька місяців, а потім вони зникають з його Instagram.

Скріншот сторіз Мурата
Скріншот сторіз Мурата

Так, останньою відомою пасією турецького мачо була Самія, з якою стосунки Мурата продовжувалися декілька місяців.

Нещодавно його нова дівчина Лілія опублікувала світлини зі своїм обранцем Муратом, чим викликала масу обговорень.

Про Лілію особливо нічого невідомо тому, що дівчина не веде світський образ життя.

Дівчина за освітою педагог виховує дочку та тримає свої особисті стосунки у великому секреті. Та здається, що після публікації тих світлин, Мурат здав задню. Адже неймовірно чарівним чином дівчина одразу зникла зі списку його підписок.

Що ж такого могло статися, що Мурат настільки стрімко вирішив сховати дівчину. Невже Лілія також порвала стосунки з Муратом, як і Самія. Чи було насправді щось між ними та що стало причиною розладу?

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".