Володимир Дантес написав нову пісню про червоні прапорці у стосунках: тримає образу на Дорофєєву?

Відомий український співак Володимир Дантес поділився з прихильниками новою піснею. Що спонукало зірку на такий відвертий трек: старі образи чи нові переживання?

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були однією з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі. Їх стосунки тривали більше 10 років, 7 з яких вони провели в офіційному шлюбі. Новина про розлучення подружжя у 2022 році стала справжнім шоком для фанатів. І хоча обоє стверджують, що не тримають ніяких образ одне на одного, практично повна відсутність спілкування, про яку говорив співак, все ж дозволяє зробити припущення про невдоволення Володимира тим, як все між ними склалося.

Можливо, саме давно минулому етапу стосунків і присвячена нова пісня Дантеса “Дура”. Співак стверджує, що текст розповідає про тріщини у взаєминах, неприємні прояви поведінки коханої людини, які часто сприймаються неправильно та помилково романтизуються. Володимир наголошує на суті треку: якщо людям здається, що в стосунках є негаразди, то значить в них дійсно присутні проблеми.

Чи натякає артист новою піснею на свої стосунки з Дорофєєвою? Можливо, він досі ображається на Надю через її вчинки? Чи картає себе за те, що коли помітив негаразди у взаєминах, то вирішив, що йому просто здалося і відкинув ці думки, замість того, щоб врятувати стосунки з коханою?

Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки. Джерело: YouTube-канал DANTES
Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки. Джерело: YouTube-канал DANTES

Хай там як, але публіка дуже позитивно відгукнулася про нову композицію співака. До речі, авторство нової пісні Дантеса все традиційно закріплено за Володимиром Гудковим — справжнім іменем співака.

Рокер Дантес і… Льоша Дурнєв?

Разом з треком Володимир випустив кліп до пісні. Глядачам дуже сподобався образ співака, і багато хто порівнює його з Куртом Кобейном. Асоціація ще більше посилюється завдяки вкрапленням знімання в стилі “ретро” і використанні навмисно неохайної обстановки.

Проте найбільше людей зацікавив текст: одразу сотні людей чітко чують в приспіві фразу “Льоша Дурнєв” там, де насправді співається “ну, що дура ти”. І за таким кумедним моментом варто не забувати про справжню суть, яку хотів донести автор цією композицією.

Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки
Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки

Схожі статті

“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?