Ектор Хіменес-Браво показав дитину, яка отримала його ім’я та прізвище: народився маленький конкурент

Ектор Хіменес-Браво показав дитину, яка отримала його ім'я та прізвище. Невже у знаменитого колумбійського шефа з'явився спадкоємець, ще й таємно?

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво багато років присвятив розвитку своєї кар’єри в Україні. Ресторанний бізнес та шоу-бізнес зробили його графік надзвичайно напруженим та завантаженим, що безумовно посприяло певним проблемам в особистому житті.

Однак, Ектор подобається своїм шанувальникам не тільки завдяки власному таланту, але і завдяки вічному оптимізму. Щоб не відбувалося в його житті, він завжди подарує посмішку, підійме настрій та замотивує.

Ектор Хіменес-Браво показав свого українського конкурента і тезку

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку
Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Не так давно чоловік пройшов рубіж вже в 50 років. За офіційними даними, у Ектора є кохана дівчина, однак, публіка давно схиляються до думки, що знову не зрослося. На даний момент ще в проживає у своєму заміському будинку разом з улюбленими собаками, і часто публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі контент, що дозволяє йому завжди бути на зв’язку за публікою та залишатися в трендах.

І безперечно він не залишає без уваги своїх найщедріших фанатів. Наприклад, нещодавно він зробив репост відеоролику, на якому мама показала, як її дитина проявляє кулінарні таланти змалку, а також назвала його іменем колумбійського шефа.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Ектор відреагував на це з гумором, і назвав маленького хлопця своїм конкурентом. Примітно, що з дітьми кулінар завжди прекрасно знаходить спільну мову, обожнює публікувати з ними різні матеріали, хоча власних дітей немає.

Однак, хто знає, можливо незабаром зірка все ж таки наважиться на цей крок і повідомить публіку про те, що в нього сталося поповнення. До речі, нещодавно з Ольгою Мартиновською він зробив відео, в якому попросив публіку вгадати — хлопчик чи дівчинка. Досі незрозуміло, що знаменитості мали на увазі. Однак шанувальники думають, що насправді вагітна собака кулінара.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.