Чарівна переможниця шоу Танці з зірками Санта Дімопулос показала світлини свого першого кохання

Санта Дімопулос продовжує відверто спілкуватися зі своїми прихильниками, що неабияк подобається користувачам.

Спекотна красуня Санта Дімопулос народилася в Києві в родині греко-ассірійця і українки. З дитячих років пластична дівчина серйозно захопилася танцями, а згодом вийшла на професійний рівень і навіть стала майстром спорту з бальних танців.

Кохана глядачами Санта

Санта полюбилася глядачеві за свою щирість та екзотичну зовнішність. Вона мала змогу показати свій чарівний голос та неймовірний талант пластичності у танцях. Тож недарма вона стала фавориткою телевізійного шоу “танці з зірками”.

Красуня любить спілкуватися із своїми прихильниками та підписниками. Тому постійно знаходиться з ними на зв’язку та відповідає на усі питання. Це робить її персону ще більш привабливою, адже багато знаменитостей не особливо полюбляють спілкуватися з прихильниками у свій вільний час. Та здається що Санті це дійсно приносить задоволення.

Перше кохання

Нещодавно Санта Дімопулос запропонувала своїм підписникам поспілкуватися через Інстаграм та повідомила, що чекає на запитання. Натомість її прихильники не зволікали та завалили співачку наболілим.

Так співачка була вимушена відповісти опублікувати світлини свого першого кохання. На жаль  ніякої додаткової інформації Санта не дала, тож залишається лише гадати, що ж це за хлопець і де вони познайомилися.

Скріншот сторінки Санти
Скріншот сторінки Санти

Також користувачі попросили Санту опублікувати світлини, де вона зображена маленькою і виконавиця з радістю це зробила.

Скріншот сторінки Санти
Скріншот сторінки Санти

Не минули її питання про світлини, де співачка вагітна. І у цьому випадку, вони отримали бажане.

Скріншот сторінки Санти

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".