Нахабна Ольга Фреймут взялася вчити українців, що саме їм готувати: спроби навчити етикету провалилися

Ольга Фреймут поділилася стародавніми рецептами.

Головна панянка України, схоже, вирішила, що навчати українців виключно правилам етикету вже не цікаво. Тож вирішила поділитися ще й давно забутими стравами.

З цієї нагоди вона випустила книгу рецептів 30-х років минулого століття і поділилася на своїй сторінці відео, у якому розповіла про одну зі страв.

Хоча, судячи з відео, якими панянка ділиться у сторіз в Інстраграм, сама вона та її родина такими стравами не харчується.

На нових роликах видно, що зірка телебачення з чоловіком та молодшими дітьми поїхала відпочивати на Мальдіви. А її старша донька Злата Мітчелл впевнено підкорює гірські схили на популярному українському гірськолижному курорті.

Старша донька Ольги Фреймут підкорює схоли найдорожчого курорту україни
Старша донька Ольги Фреймут підкорює схоли найдорожчого курорту україни

У ролику, яким Ольга Фреймут поділилася у своєму Інстаграм, вона разом з подругою вирішила приготувати одну зі старовинних страв. Але вона, схоже, гостям не надто припала до смаку.Адже вони дуже здивувалися, що у такої вишуканої леді настільки прості страви.

При цьому прихильникам головного ревізора країни все дуже сподобалося. Вони похвалили і подякували Ользі Фреймут за нову книгу і зауважили, що їм дуже подобалися програми “Ревізок” та “Інспектор Фреймут”.

А от зараз, на їхню думку, взагалі нічого дивитися.

Не обійшла у книзі головна інспекторка країни і свою улюблену тему – етикет. Як зауважила панянка, вона вставила у книгу сторінки з правилами столового етикету.

Ольга Фреймут з родиною гайнула на Мальдіви
Ольга Фреймут з родиною гайнула на Мальдіви

Не дивно, що підписники сприйняли цю новину з захватом. Багатьом з них подобається, що Ольга Фреймут розповідає про етикет та розповідає прихильникам які страви як правильно їсти і взагалі як правильно поводитися у громадських місцях.

До того ж така ініціатива інспекторки, на відміну від правил етикету, не викликали у прихильників критики та негативних коментарів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".