Безсоромна Христина Горняк похизувалася ідеальним чоловіком: і по дому допомагає, і в ресторани возить

Христина Остапчук показала, як вони з чоловіком проводять останні дні свят.

Для зіркового подружжя Христини та Володимира остапчуків перше родинне свято ознаменувалося важливою подією – подружжя переїхало у нову знімну квартиру.

Дізнавшись про це, прихильники дуже здивувалися, адже знали, що у дівчини є власне житло. Крім того, прихильники сподівалися, що пара найближчим часом після одруження мала подумати про власне спільне помешкання.

Христина Остапчук дещо різко відреагувала на таке твердження, але ділитися всіма подробицями життя не припинила.

От і зараз, зіркова красуня похизувалася, який романтичний ранок влаштував для неї коханий чоловік, незважаючи на те, що вони лише нещодавно переїхали і більшість речей і досі в коробках.

Христина Остапчук похизувалася романтичним ранком
Христина Остапчук похизувалася романтичним ранком

Як зауважила дружина шоумена, він для неї зранку і квіти купив, і на кухні прибрав, і водички налив. Дійсно, не чоловік, а золото.

Крім того, пара вирішила влаштувати собі трохи романтики і зазирнути за порцією шкідливої їжі.

У ролику Христина зізналася, що їм таки вдалося перекусити, проте на цьому всі їхні розваги у місті скінчилися і пара просто гуляла вечірнім парком, насолоджуючись тишею і взятим чаєм.

Христина Остапчук зізналася, що Володимир Остапчук - ідеальний чоловік
Христина Остапчук зізналася, що Володимир Остапчук – ідеальний чоловік

Хоча, схоже, навіть це не надто засмутило подружжя і вони чудово провели час, насолоджуючись вечірнім містом і тишею.

Варто зауважити, що майже всі свята Володимир та Христини Остапчуки провели не вдома, святкуючи то з батьками шоумена. то з батьками дівчини. Особливо активними виявилися вихідні на Різдво, коли подружжя встигло побувати у різних кінцях України.

А оскільки решту часу пара провела вдома у доволі розслабленому режимі, то, як зізналася дівчина, вона навіть ходити стала повільніше. настільки на неї вплинули свята.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".