Підопічна Потапа Надя Дорофеєва зізналася у новому коханні: для Дантеса місця більше немає

Надя Дорофеєва продовжує ділитися знімками з відпочинку.

Екс-учасниця гурту “Время и Стекло” Надя Дорофеєва, продовжує насолоджуватися заслуженим відпочинком на Балі.

Дівчина і раніше ділилася знімками з цього місця і саме тут зірки зустріли Новий рік. Зараз улюблена співачка зізнається, що починає закохуватися у цей екзотичний острів і його природу.

Раніше зірковий чоловік співачки Володимир дантес розповідав про особливості життя на острові. Він зауважив, що звичними є ті речі. які за інших умов можуть не на жарт налякати і насторожити. Зокрема співак зауважив, що різні плазуни та комахи тут звичні сусіди і місцеві сприймають їх як частину інтер’єру.

Проте, розглядаючи знімки Наді Дорофеєвої, прихильники більше звернули увагу на її худобу і порадили краще харчуватися. Проте декому здається, що у виконавиці просто гарний метаболізм і скільки б вона не їла, все одно залишається худою.

Крім того, вони зауважили, що дуже люблять співачку і її творчість.

Особливо їм сподобався останній кліп на першу сольну пісню виконавиці. Хоча саме через неї артисчтка і потрапила у не надто приємну історію. Проте зараз. перебуваючи на відпочинку. вона може сповнеа насолодитися результатами минулорічної роботи і проаналізувати всі помилки, аби в майбутньому їх не допускати.

При цьому шанувальники зіркової красуні зазначили, що образ. у якому Надя Дорофеєва постала на останньому знімку. їм теж сподобався і вони поцікавилися де можна і собі придбати такий костюмчик.

Слід зазначити, що на відпочинку співачка майже не користується косметикою і їй такий природний образ дуже личить. Крім того, дівчина дозволяє собі бути такою, якою вона є.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".