Дружина Потапа приховує округлий животик: тепер радує фанатів тільки портретними фото

Настя Каменських вже давно заінтригувала підписників тим, що має кругленький животик.

Популярна українська співачка Настя Каменських є активним користувачем Instagram. Її мікроблог вже налічує 5,1 млн підписників, а кожна публікація збирає величезну кількість лайків і сотні коментарів. Багато шанувальників уже дочекатися не можуть, коли «NK» народить дитину своєму чоловікові.

Деякі користувачі навіть почали підозрювати, що зірка зараз знаходиться при надії, через те, що її фігура за останнім часом помітно округлилася.

Тим не менш, зірка не соромиться демонструвати своє шикарне тіло. Настя, яка зараз перебуває на відпочинку, вирішила порадувати прихильників своїми формами.

Що правда, Каменських не ризикнула публікувати фото у повний зріст. Можливо, так жінка інтригує своїх прихильників новиною про вагітність.

Та чи дійсно при надії дружина Потапа?

Відомо, що раз у раз з’являються чутки про вагітність Насті Каменських. Провокує їх співачка сама, публікуючи фотографії в Інстаграмі. Та кожного разу знаменитість майстерно їх спростовувала. Зазвичай Настя публікувала фото у білизні, що одразу розвіювало будь-які сумніви.

Нещодавно публіку зацікавила світлина, де у Насті видно кругленький животик.

Зірка вдягнула простору шовкову сукню у піжамному стилі, де добре було видно її форми. Більше того, пара відомого репера та співачки завела собачку. Психологи стверджують, що саме так майбутні мама та тато перевіряють, як зміниться їх життя з появою дитини та, як багато турботи вони зможуть дати майбутньому малюку.

Та сама співаяка не один раз жартувала, що тема її вагітності стає актульною кожного разу, як хтось помітить, як вона погладшала.

Ось кому вправно вдавалося приховати від чужих очей свою вагітність – це Каті Репяховій, дружині Віктора Павліка. Жінка до останнього трималася, проте, не змогла змовчати. Віктор з дружиною не сперечався й також оголосив, що подружжя при надії.

А ось ще одна красуня, яка вміло приховує особисте життя:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".