Камалія проміняла острови на українські Карпати: економить статки коханого Захура як може

Камалія не схожа на жінку, яка буде економити на собі. Проте, на час новорічних свят зірка обрала не найдорожчий відпочинок.

Камалія. Ця співачка нікого не може лишити байдужим. Чиюсь увагу вона привертає своїми вокальними даними, хтось дивиться на її історію кохання та мріє, аби прекрасний принц прийшов і в їхнє життя. Є ті, хто критикують жінку, мовляв, за шалені статки Захура кожна може стати співачкою та підкорити вітчизняну сцену.

Зірка з загадковим творчим псевдонімом, що наче зійшов до нас зі сторінок арабських казок не звикла собі ні в чому відмовляти. Камалія не приховує, що чоловік допомагав їй відкрити власний бізнес, а також спонсорував її ідеї.

Жінка звикла відчувати себе світською левицею та відпочивати на елітних курортах. Проте, цього року щиро радіє часу, проведеному у Карпатах.

Камалія цього року відпочиває в українських Карпатах

Камалія розповідає, що дуже здивована якістю сервісу, проте, за її словами Україні є над чим працювати. Свій відпочинок зірка коментує так:

“Це, звісно не Європа, але не дуже далеко. Розвивається додаткова інфраструктура, і я сподіваюся, що незабаром ми зможемо отримувати послуги світового класу.

Але потрібно мати на увазі, що більшість українців не можуть дозволити собі платити ті ціни, які вони ввели в цьому році”

Що ж, цікаво, чи згадала співачка, відпочиваючи на українському курорті, своє колишнє життя.

Ким була Камалія до того, як вийшла заміж?

До того, як Захур одягнув на руку жінки омріяну обручку, майбутню співачку звали Наталія Шмаренкова.

Проте, навіть, маючи просте ім’я, дівчина вже знала, що буде зіркою.

Архівне фото Камалії – юна красуня

Її з дитинства оточували педагоги з музичного виховання. Вокал завжди був пристрастю Камалії. Вже з юних років вона стала брати участь у різних конкурсах, де її талант був високо оціненим. А перші кошти на кліпи шукали батьки співачки.

Єдине, про що хвилювалися найрідніші люди зірки – це про те, що шоу-бізнес може зіпсувати їх доньку.

А ось, кому шоу-бізнес приніс не бруд, а золото – так це Примадонна. Детальніше у відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".