Схудла і різко змінила зачіску: як виглядає зараз 50-річна екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова

Продюсер Олена Мозгова, яка три роки тому схудла на 22 кг, кардинально змінила зачіску. Вибір стрижки був дуже несподіваним та здивував шанувальників.

Три роки тому продюсер Олена Мозгова приголомшила своїх шанувальників кардинально перетворенням і повідомила, що за 6 місяців їй вдалося схуднути на 22 кілограми. Причому ніяких виснажливих тренувань у спортзалі та строгих дієт, як стверджує знаменитість, вона не застосовувала, а просто змінила свій раціон харчування. Нові фотографії зірки, яка важила 85 кг, а стала 63 кг приголомшували.

Олена Мозгова схудла на 22 кг
Олена Мозгова схудла на 22 кг

Ще більше вразило шанувальників, коли протягом трьох років Олені вдалося залишитися в колишніх формах. Нині Олені Мозговій 50 років. Вона, як і раніше, має чудовий вигляд і готова до нових експериментів із зовнішністю. Так, напередодні в соціальних мережах продюсерки з’явилася фотографія, на якій вона постала з розкішним довгим волоссям.

Олена Мозгова різко змінила зачіску
Олена Мозгова різко змінила зачіску

Це викликало велике здивування, адже напередодні Мозгова мала стрижку – каре, а до цього боб.

Олена Мозгова різко змінила зачіску
Олена Мозгова різко змінила зачіску

Зважаючи на все, Мозгова вирішила наростити собі волосся, бо готується до дуже важливого заходу, присвяченого своєму легендарному батькові – музикантові та композитору Миколі Мозговому.

“Ще ніколи я так старанно не готувала свій номер у концерті Тата… цього разу все інакше. Маю час та натхнення зробити щось по-справжньому дивовижне.. навіть не бути тримати в секреті яку саме пісню я собі обрала.. це золотиста Осінь. Дуже її люблю і давно мріяла заспівати саме її”, – написала Олена.

Нагадаємо, що напередодні зірка з’явилася у новому образі на концерті, присвяченому ювілею знаменитого українського ансамблю народного танцю імені Павла Вірського та 85-річному ювілею його керівника Мирослава Вантуха. Роблячи останні штрихи перед виходом на сцену Олена міркувала про любов до себе. Вона сама пройшла довгий шлях від неприйняття до повної гармонії та вирішила поділитись своїми висновками з шанувальниками.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.