Ніколи не довіряйте свої секрети найкращій подрузі: як я в одну секунду втратила подругу і коханого чоловіка

Подруга - не ти. Зрадить і не помітить.

Мене звуть Марина і я хочу поділитися з вами історією, через яку я втратила найкращу подругу.

Була у мене подруга Аліса. Ми з нею дружили ще з садочка. Разом пішли до школи, сиділи за однією партою і були одна для одної, наче сестри.

В один рік вступили до ВИШу. Але я обрала програмування, а Аліса – журналістику. Я тоді щиро пораділа за подругу, адже знала, що їй подобається писати і вона легко знаходить спільну мову з людьми.

Ніхто не міг подумати, що така дружба, яка пройшла всі випробування, включаючи перше кохання і хлопців, може так непередбачувано закінчитися.

Найкращі подруги
Найкращі подруги

Перші дзвіночки пролунали тоді, коли на мене звернув увагу Олег. Ми познайомилися на вечірці з нагоди презентації нового мультфільму, куди мене запросила Аліса. А її, як одну з найкращих студенток, відправили туди, аби зробити репортаж, як то кажуть, з місця події.

Так от, ми з Олегом провели чудовий вечір, багато спілкувалися і в нас виявилося багато тем для розмов. Виявилося, що він один з керівників великої компанії з виробництва косметики і саме в цей час він шукав веб-дизайнера. Я намагалася відмовитися, пояснюючи тим, що я більше маю справу з написанням самого сайту і його функціонування, а не зовнішнім виглядом.

Проте Олег не відступав і я змушена була здатися, пообіцявши, що подумаю і спробую допомогти. Зрештою, я ж не обіцяла, що зроблю, тож могла відмовитися. При цьому я подумала, що це буде гарною практикою, адже в мене виходило робити дизайни і викладач мене хвалив.

Через кілька днів я таки зателефонувала Олегові і сказала йому про своє рішення. Він зрадів і відразу запросив мене обговорити деталі. Як пізніше з’ясувалося, хлопець просто шукав причину побачитися зі мною. Але роботу я все ж отримала.

Спершу у нас з Олегом все було добре, ми зустрічалися після роботи, гуляли містом, милувалися заходом сонця і почали навіть мріяти про спільне майбутнє.

Закохані
Закохані

Тим часом в університеті наближалася сесія і я з головою поринула у навчання. Олег не нав’язувався і все розумів. Він хотів поговорити, але пообіцяв почекати, поки я не здам сесію.

Як і належить відмінниці, заліковку я отримала з усіма “відмінно” і могла спокійно їхати на літній відпочинок. Саме про нього і хотів поговорити Олег, коли ми зустрілися. Хлопець натякнув, що готує для мене якийсь неймовірний сюрприз. З питання про закордонний паспорт, я зрозуміла, що відпочиватимемо ми не в Україні.

На радощах я зустрілася з Алісою і розповіла їй все про Олега. Лише через пів року я зрозуміла, якої дурної помилки припустилася.

Після відпочинку в Чехії, куди мене відвіз Олег, я остаточно і без пам’яті в нього закохалася. І, навіть, почала серйозно думати над тим, аби жити разом. До того ж Олег сам неодноразово говорив, аби я кинула свій гуртожиток і переїхала до нього.

І з цього моменту почалося найцікавіше. Поринувши з головою у роботу, я не відразу помітьила, що відносини у нас з Олегом погіршилися, а подруга Аліса, яка нас познайомила, буквально літає від щастя.

Закохані у Празі
Закохані у Празі

До того ж, через кілька тижнів після переїзду, я зрозуміла, що вагітна. Звісно, я сказала про це Олегові, але радості в його очах не побачила. Я не могла зрозуміти чому, адже він завжди говорив, що хоче дитину.

Мене непокоїло все, що відбувається і я вирішила поговорити з Олегом. Приготувала романтичну вечерю, вибачилася за те, що зовсім пішла у роботу і поцікавилася, як у нього справи. Він відповів, що все добре, але весь вечір не випускав з рук телефон.

Раптом він вийшов і в цей час йому прийшло повідомлення. В мене немає звички читати чужі переписки, але я подумала, що це може бути щось важливе.

Відкривши повідомлення, я пошкодувала про своє рішення. Писала йому моя найкраща подруга Аліса і, судячи зі змісту та довжини повідомлення, це була далеко не дружня переписка. У той момент всі елементи склалися до купи і я зрозуміла що сталося.

З’ясовувати стосунки я не збиралася. Просто наступного дня взяла всі свої речі й переїхала на знімну квартиру. Вже мешкаючи там, я народила доньку, яку назвала Кариною. Перші місяці мені допомагала мама, а потім я й сама почала справлятися.

Роботу, до речі, я теж змінила. А зі зрадниками взагалі не хотіла спілкуватися. Аліса намагалася домовитися про зустріч і все пояснити, але я не хотіла її слухати. А навіщо, якщо і так все зрозуміло.

Ось так, в один день я втратила і найкращу подругу, і коханого чоловіка. Але найприкріше те, що дівчинка росте без батька. І я дуже боюся того дня, коли вона в мене про нього спитає. Брехати я не хочу, та й не вмію. А говорити дитині правду дуже не хочеться.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.