Молода дружина Віктора Павліка розповіла, коли народить первістка: влаштує подарунок на 27-річчя

Катерина Репяхова не втомлюється обговорювати подробиці своєї вагітності.

Народний артист України Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Репяхова готуються стати батьками.

Особливо переживає цей період сама дівчина, адже для неї це перша вагітність. Попри це, Катерина впевнена, що буде чудовою мамою.

Як зауважила зірклова дружина її часто засипають запитаннями щодо того, коли їй народжувати і кого саме чекає зіркове подружжя. На одне з цих питань дівчина відповіла у дописі, яким поділилася на своїй сторінці у мережі Інстаграм.

Катерина Репяхова показала фото УЗД майбутньої дитини
Катерина Репяхова показала фото УЗД майбутньої дитини

Дівчина зауважила, що за прогнозами лікарів має народити 13 червня і зізналася, якщо так станеться, то вона отримає найкращий подарунок на свій день народження. При цьому дівчина зізнається, що вона сумнівається, що народить саме у свій день народження.

А от про те, кого саме чекають зіркові батьки дівчина поки не розповіла, але пообіцяла поділитися і цією інформацією.

Також прихильників цікавило який же термін у дружини Віктора Павліка, адже її живіт не такий вже й великий. На це питання дівчина вирішила відповісти, повідомивши прихильникам, що зараз вона на 19 тижні вагітності. І за цей час встигла зробити 4 УЗД.

Аби підігріти інтерес підписників, дівчина поділилася фотографіями майбутнього малюка у сторіз.

При цьому у коментарях під дописом прихильники Катерини Репяхової почали вгадувати кого ж все таки народить дівчина і побажали здоров’я їй та майбутньому малюку. Вони зазначили, що зараз у дівчини найкращий період, коли потрібно бути у гарному настрої, побільше спати і насолоджуватися життям.

Саме цим, судячи зі сторіс дружини Віктора Павліка, вона і займається.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".