51-річна Руслана поділилася фото з фанатом за лаштунками зйомок нового кліпу: “Мав можливість першим почути”

Будь-якій людині потрібна підтримка і мотивація. А зіркам, які вже давно на сцені, тим паче важливо відчувати любов. Руслана показала своїм шанувальникам того, хто попри все залишається з нею поруч.

Руслана Лижичко — відома українська співачка, яка свого часу здобула міжнародне визнання завдяки “Диким танцям”, не припиняє дивувати своїх шанувальників новими проєктами. У свій 51-й день народження артистка презентувала нову пісню та кліп під назвою “Буйна”.

Ця композиція стала частиною її нового альбому “Дике серце” і була оприлюднена на різних платформах, включаючи YouTube. Пісня “Буйна” відображає глибокий зв’язок Руслани з українською культурою, що підкреслюється використанням етнічних мотивів і символів у відео.

Процес створення кліпу

Для музичного відео Руслана створила спеціальну металеву кімнату у власній домашній студії. Весь дизайн для неї розроблений самою зіркою, щоб відповідати її оригінальному баченню. У відео до пісні “Буйна” Руслана символічно показує намисто як чисту воду, що є важливим елементом українського етносу.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів. Джерело: YouTube-канал Ruslana
Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів. Джерело: YouTube-канал Ruslana

Ритм, який створює співачка, допомагає їй наприкінці кліпу вдягти це намисто, підкреслюючи важливість збереження традицій і природних багатств України. Артистка відзначає, що мотив для нового треку вона виношувала 20 років. Довгий час співачка не наважувалася реалізувати його в пісні, боячись втратити оригінальність. Але зрештою Руслана вирішила, що найважливіше — залишатись собою.

Підтримка та спостереження за ходом знімання

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів
Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів

Головною опорою артистки є її чоловік Олександр, з яким Руслана наближається до святкування 30-річчя подружнього життя. Але важливою підтримкою для себе вона також вважає домашніх улюбленців. У Руслани є кіт, світлинами з яким вона періодично ділиться в соціальних мережах.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів
Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів

А на зйомках нового кліпу зі співачкою був пес з красивим ім’ям Чудо. Він з цікавістю спостерігав за процесом та підтримував свою співачку у її творчості. А прихильники Руслани змогли оцінити і чудову нову роботу, і вірного помічника артистки.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів
Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів

Схожі статті

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.