Павло Зібров не став ходити навколо і прямо висловився про Винника та Яму: “Їх немає, їх викреслили не ми”

Знаменитий український виконавець Павло Зібров вперше висловився про повернення Олега Винника та Влада Ями. Що думає народний артист України?

Неодноразово українські продюсери говорили про те, що вітчизняний шоу-бізнес вельми маленький, і його необхідно розширювати. Тим паче, що в потенційних глядачів та слухачів на той момент в державі було декілька десятків мільйонів.

Тому у його ряди потрапляли усі ті, хто бажав багато працювати та демонструвати свій талант. Їм сприяли різні шоу талантів, і соціальні мережі, тощо. Зірка деяких зайшло за обрій, деяких досі палає на небі. 10 років тому частина суперзірок обрала не українську аудиторію. Інша частина, такі як Гайтана, Міка Ньютон, Lama попро шалену популярність почали зникати. І подібна історія повторюється. Однак вже через інші причини.

Павло Зібров публічно висловився про Олега Винника та Влада Яму

Павло Зібров розповів, як виглядають та чим займаються його діти
 Павло Зібров публічно висловився про Олега Винника та Влада Яму

Так, шоу-бізнес знову став меншим через втечу деяких зірок закордон. Зокрема, мова йде про Олега Винника та Влада Яму. Якщо останній продовжує знаходитися на зв’язку та підтримує спілкування зі своїми співвітчизниками, то Олег майже не з’являється в інформаційному просторі, і продовжує дотримуватися версії про свою хворобу. Однак, публіка вірить йому все менше і менше.

У різноманітних інтерв’ю журналісти постійно питають у зірок, що вони думають на рахунок Олега та Влада. Мовляв, чи вийде у них повернутися до України та зайняти свою минулу нішу. Нещодавно таке саме питання отримав Павло Зібров, який не став ходити навколо і одразу заявив, що шанси на це мізерні.

“Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив народ український. Ми не кажемо ні про Винника, ні про Яму. Вони дорослі люди, вони зробили свій вибір, підписалися і поставили печатку. Все! Яке питання до українців? Немає питань!Вони не вийдуть, ніхто сюди не прийде”, – сказав Зібров в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій.

Нагадуємо, що подібними думками також ділилися Оля Полякова, Юрій Горбунов та інші знаменитості, які все менше і менше симпатизують своїм колегам-втікачам.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.