Колега Наталії Могилевської не став приховувати правду і розповів неприємні деталі про неї: “Як імператриця”

Відомий продюсер Вадим Лисиця розповів неочікувану правду про справжню Наталію Могилевську. Колись знаменитості співпрацювали. Які ж враження залишилися у чоловіка?

Наталія Могилевська давно має статус успішної та талановитої співачки. Але як продюсерка спробувала себе лише 15 років тому. Примітно, що це також принесло їй хороший дохід, визнання, тощо.

Але у той самий час від її підопічних надходили чималі скарги саме щодо її ставлення та поведінки. На рахунок її професійних якостей вокалісти ніколи нічого не говорили. Однак зізнавалися, що сама комунікація з продюсеркою була вельми складною. Пізніше Борис Апрель взагалі заявив, що співачка його цькувала і знищила його самооцінку.

Вадим Лисиця розповів про спільну роботу з Наталією Могилевською

Вадим Лисиця розповів про спільну роботу з Наталією Могилевською

Наталія Могилевська на подібні закиди мовчанням не відповідала, і одразу давала спростування даних новин, пояснюючи, що відбувалося насправді. Втім, вельми просто протистояти тим артистом, чия зірка насправді давно спустилася з небес і ледве сяє.

Куди складніше спростувати слова людей набагато впливовіших та авторитетніше. І поки що невідомо, чи візьметься за це Наталія, адже нещодавно її колега Вадим Лисиця висловився на рахунок співпраці з нею. Зокрема чоловік не став приховувати, що Наталія приносила певні неприємності, інколи не працювала, і поводилася зверхньо.

“Там, звичайно, були страшні конфлікти, тому що вона іноді поводилася ніби імператриця. Тобто така сидить, нічого не хоче, не знає, що сказати. А післязавтра вже ефір, жодна пісня не готова. А там сидять 16 “фабрикантів”, які взагалі теж нічого не знають. І я розумію, що це мені все треба робити, а вона ходить там із кимось телефоном розмовляє”, – зізнався продюсер в інтервʼю.

Примітно, що сам Вадим допоміг чималій кількості суперзірок в Україні піднятися на самий верх. І примітно, що про продюсера завжди зʼявлялися фантастичні відгуки, як про неймовірного професіонала.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.