Мінімум косметики та повсякденний одяг: Джамала показала, як виглядає після народження третього сина

Відома артистка Джамала нещодавно стала багатодітною матір'ю. В будинку зірки тепер чоловіче царство, тож жінка показала, як відпочиває від галасу старшеньких наодинці з найменшим.

Популярна українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала 24 травня народила третього синочка. Й хоча жінка рідко викладає сімейний контент у свої соцмережі, а маленькому Аліму ще немає 2 тижнів, вона вирішила зробити виняток та потішити підписників новими фото.

На своїй сторінці в Instagram, жінка виклала свіжі знімки з прогулянки з найменшим синочком. На фото співачка з візочком зайшла до кафе. Джамала майже без макіяжу, без зачіски, одягнута у різнобарвне худі. Образ вона доповнила джинсовою кепкою. Виглядає співачка дуже природно, навіть якось “по-мамськи”. Поруч з нею візочок, проте малого не видно, співачка накрила його білою накидкою.

Джамала показала, як проводить час з молодшим сином
Джамала показала, як проводить час з молодшим сином

Атмосфера у кафе сподобалася Джамалі та навіть надихнула жінку на думки про відпочинок на островах. Дійсно, на фоні видніються меблі з лози та пальми у горщиках. Так і хочеться поніжитися на теплому пісочку на березі моря. Бажано в нашому рідному Криму.

“Я практично на Балі”, – лаконічно підписала фото зірка.

Джамала показала, як проводить час з молодшим сином
Джамала показала, як проводить час з молодшим сином

Нагадаємо, артистка є мамою для трьох хлопчиків – 6-річного Еміра-Рахмана, 3-річного Селіма-Гірая та новонародженого Аліма. Всі діти народженні в офіційному шлюбі від коханого Сеїт-Бекіра Сулейманова. Пара познайомилася на вечірці та відразу відчула потяг одне до одного. З того часу вони нерозлучні. Й хоча спочатку їх стосунки були чисто дружніми, у 2017 році закохані одружилася. Весілля відзначали в Києві, проте з дотриманням всіх мусульманських традицій.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.