Як зараз виглядає дочка Ані Лорак від турецького бізнесмена: усі гени дісталися від Мурата Налчаджиоглу

Як зараз виглядає єдина дочка Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчина стала повною копією своєї родички по татовій лінії.

Історія кохання Ані Лорак та Мурата розпочалася як східна казка, а закінчилася, як справжній глянцевий скандал. Після того, як турецький бізнесмен засвітився під час своєї зради дружині у клубі, більше не було сумнівів, що співачка розлучиться з ним хоча б через свою репутацію. І це сталося.

Пара одразу роз’їхалися, а через 2 роки змогла розлучитися офіційно, розділивши майно. Для їхньої спільної дитини це була втрата, адже її батько більше не зміг приїжджати до Москви та бачитися з нею особисто. Тим не менш, Мурат розповідав, що з дочкою постійно спілкувався онлайн, і дзвонив їй щодня, вранці та ввечері. Після 2022-го Софія почала регулярно з’являтися в Туреччині у своїх родичів, а також їздити разом з батьком на відпочинок.

Ані Лорак показала, як виглядає її єдина дочка

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою
 Ані Лорак показала, як виглядає її єдина дочка

Він познайомив її зі своєю обраницею Лілією, а потім з наступною коханою Анастасією. Софія при цьому нібито почувається абсолютно нормально та природньо. Тим паче, що її матір також на даний момент активно налагоджує особисте життя.

Зараз дівчинці 12 років, вона вже покинула той вік, коли її активно критикували за зовнішній вигляд, що було максимально не етично і викликало гнів та конфлікти в мережі. Турецька спадкоємиця стала справжньою красунею, але здебільшого схожа на свою бабусю по-батькові лінії. Стало це зрозуміло лише тоді, коли Мурат показав архівну фотографію матері.

Складалося враження, що на зображенні саме Софія, адже між ними майже немає жодних відмінностей. Де дівчина навчається, чого хоче від життя, які має плани, — усе це залишається таємницею. Хоча Ані Лорак і зробила зі своєї дочки публічну людину, якимось чином їм вдається захищати її приватність.

Окрім того Софія вже навіть виходить на сцену. Наприклад, на день народження своєї мами вона вийшла разом з нею та заспівала. Втім, вокальні таланти дівчинки поки що визнання не отримують.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.