Лілія Ребрик зізналася, що її старша донька залишила сім’ю та гайнула подалі: відтепер живе не з родиною

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила про те, що її старша дочка Діана залишила свою родину та рушила вельми далеко. Докладніше в матеріалі.

Не так давно знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик стала матір’ю втретє. Зараз в неї статус багатодітної, що дозволяє сім’ї в тому числі виїхати за кордон в усьому складі.

Тим не менш, зірка, яка не так давно народила, поки що знаходиться вдома разом зі своїми маленькими дітьми та коханим чоловіком. А от її старша дочка не стало відмовляти собі у канікулах, і весело їх проведе у компанії друзів.

Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки
Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

Так, нещодавно Лілія Ребрик опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як її чоловік Андрій проводжає старшу спадкоємицю на вокзал, де вона зустрілася зі своїми маленькими Компаньйонками та рушила поїздом до табору. При цьому невідомо, де знаходиться табір, і чи взагалі він в Україні.

Імовірно, що заклад знаходиться не біля моря, адже зараз узбережжя вельми небезпечне. Тож найвигідніший варіант — це Карпати.

Лілія Ребрик відправила старшу доньку в самостійне життя

У кадрах Діана постала усі краси: з розкішною шевелюрою, іміджем та прекрасним настроєм. Дівчина не забула пограти на камеру та підіграти своєму батьку, який у той момент ішов позаду.

Нагадуємо, що за ці 2 роки Лілія Ребрик зіштовхнулася з небувалою порцію критики. Зокрема спочатку її критикували за те, що вона завагітніла у такі непрості для країни часи, що викликало справжній резонанс в мережі. Велика кількість знаменитостей встали на її захист.

Потім користувачі почали ділитися версією, що нібито Лілія вирішила народити третю дитину спеціально заради свого чоловіка, щоб він міг виїхати за кордон. Зірка запевнила, що це справжня нісенітниця, і дійсно до сьогодні родина знаходиться в Києві. Зараз у мікроблозі обидвох здебільшого з’являються фотографії з маленькою Аделіною.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.