45-річна Оля Полякова висловила обурення через бездіяльність людей навколо: “Чому ми досі тільки говоримо”

Популярна українська співачка Оля Полякова висловила невдоволення ситуацією в Україні. Зірка звернулася з критикою і до влади, і до людей. Як відреагує суспільство на слова артистки?

Червень відомий у всьому світі як місяць гордості. Це час, коли мільйони людей викладають пости в соціальних мережах та виходять на вулиці, аби відзначити боротьбу за рівність, права та гідність кожної людини, незалежно від її сексуальної орієнтації чи гендерної ідентичності.

Місяць гордості — це не лише яскраві заходи, але й важливе нагадування про ті виклики та дискримінацію, з якими все ще стикаються представники ЛГБТК+ у всьому світі. В цьому контексті надзвичайно важливо, коли популярні особистості відкрито висловлюють свою підтримку спільноті.

Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості
Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості

Однією з таких зірок є Оля Полякова, яка нещодавно нагадала про обмеження та виклики, які все ще актуальні для ЛГБТК+ в Україні. Співачка відверто обурена тим, що у 2024 році доводиться продовжувати розмови про рівні права замість того, щоб забезпечити їх для всіх людей, незалежно від їхньої орієнтації. Полякова також звертає увагу на безглуздість страхів, котрі вирують у противників ЛГБТК+.

“Поки хтось переживає, що веселка перетворить їх на геїв, людям доводиться оформлювати фіктивні шлюби з друзями”, — наголошує на несправедливості артистка

Через бюрократичні перепони представники ЛГБТК+ значно обмежені у своїх правах у порівнянні із гетеросексуальними парами. Якщо немає юридично закріпленого статусу подружжя, то для держави стосунків не існує. Тому Оля Полякова вкотре звертається до влади з вимогою прийняти два “завислих” законопроєкти, які дозволять ЛГБТК+ дійсно мати рівні права, а не лише говорити про них.

Підтримку спільноті висловили також інші зірки, зокрема, співак Володимир Дантес. Спільно з дизайнеркою Дашею Кацуріною вони навіть створили фільм, в якому намагалися показати всю абсурдність обмежень, що продовжують діяти для людей ЛГБТК+ в Україні.

Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості
Оля Полякова закликала негайно надати ЛГБТК+ рівні можливості

Схожі статті

Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?