39-річний Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від першого шлюбу: повна копія колишньої дружини (ФОТО)

У стрічці шоумена Володимира Остапчука не часто з'являються фотографії його дітей, проте заради особливої нагоди чоловік зробив виключення та показав маленьку принцесу.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук наразі одружений втрете. Проте, це не означає, що він перестав бути батьком для двох дітей від першого шлюбу. Й хоча, їх фото вкрай рідко з’являються у соціальних мережах шоумена, цього разу він зробив виключення та показав шанувальникам свою 11-річну донечку.

На честь дня народження донечки Остапчук виклав декілька сторіс у свій Instagram. Чоловік показав спільне фото з донькою, яке просто просякнуто любов’ю та щирістю. На знімку шоумен та Емілія разом працюють з тістом. Мало замазалася у борошні та захоплено щось ліпить, а батько допомагає дівчинці.

“Сьогодні у моєї доньки Емілії 11-й день народження. Сонечко моє, Емілічка, Емма, Еммуся! Хоч ти за тисячі кілометрів від мене, але так близько в моєму серці. Я дуже сильно тебе люблю і сумую! Твій татусь”, – написав шоумен.

Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від колишньої дружини

Крім того, чоловік показав таланти донечки. На архівному відео, яке вирішив оприлюднили Володимир, значно молодша Емілія у перуці виконує композицію з популярного мультфільму.

“Може здатися, що тут Емілія читає заклинання, але це авторське виконання пісні Ельзи з “Крижаного серця””, – пожартував Володимир.

Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від колишньої дружини
Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від колишньої дружини

Складно не помітити, як маленька принцеса схожа на мати Олену Войченко, з якою Володимир був у шлюбі 13 років. Й хоча пара прожила разом довгий час та пов’язують їх не тільки штамп у паспорті, а й двійко дітей, розлучалися вони дуже емоційно. Тоді, пора не соромилася з’ясовувати стосунки на публіку, зокрема й ділили дітей. Наразі, чоловік жалкує про свою поведінку.

Схожі статті

“Мій живіт зменшився”: Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова. Невже життя пішло на лад? Деталі в статті.

Шукаю опору в собі”. Алла Мазур показала, якою стала після свого раку: змогла перемогти, але якою ціною

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур публічно показала наслідки раку, з якими вона зіткнулася. Яке зізнання зробила зірка вітчизняного телебачення?

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.