Глянцева пара: емігрант Влад Яма і його дружина з’явилися на обкладинці американського журналу Vogue

Знаменитий український хореограф Влад Яма і його дружина Ліліана Кудлай з'явилися на обкладинці Vogue. Як це сталося і якими ж вийшли кадри?

Зі своєю дружиною Ліліаною Влад зійшовся ще на початку зіркової кар’єри. Деякий час він приховував красуню від публіки, але після народження сина Леона зробив сім’ю публічною. В якийсь момент Влад розкрився абсолютно з іншої сторони.

І напевно в цьому питанні йому серйозно допомогли соціальні мережі. Щоб зробити їх дійсно активними йому довелося запросити публіку власний простір, і він це зробив.

Це принесло як великі плюси, так і величезні мінуси. Зокрема, після 24 лютого Влад зіштовхнувся з чималою критикою, яка здебільшого була направлена на нього через еміграцію. Влад тим часом запевняв, що почувається набагато кориснішим США. Мовляв, так він має можливість заробляти гроші та направляти їх на благодійність.

Влад Яма і його дружина Ліліана з’явилися на обкладинці Vogue

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США
Влад Яма і його дружина Ліліана з’явилися на обкладинці Vogue

За ці 2 роки пара не приїжджала до України, за офіційною версією. Якщо спочатку зірки уникали розмов про хореографа, то пізніше вже почали активно ділитися думкою про те, нібито його ніхто на батьківщині з глядачів не чекає.

І напевно лише Юрій Горбунов вступився за свого колегу, пояснюючи, що Влад обрав свою родину і не зміг її покинути у складні часи. Дружина танцюриста Ліліана, яка раніше заробляла за допомогою блогерської діяльності, на рік припинила створювати контент.

Але з часом повернулася до підписників і зараз активно з ними спілкуються. Зокрема, пара нещодавно поділилася розкішними обкладинками Vogue, які в них вийшли завдяки фотошопу.

Влад Яма і його дружина Ліліана з’явилися на обкладинці Vogue

Реальну можливість потрапити на обкладинку американського журналу обидва поки що не отримали. Втім, знімки вийшли дійсно якісними та цікавими.

Нагадуємо, що в своєму останньому інтерв’ю Влад дізнавався, ніби вони з дружиною планують поповнення в родині. Але поки що щасливої новини не було.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.