“Поруч немає більше”: Марічка Падалко вразила зізнанням про сумну подію, але не стала втрачати надію

Марічка Падалко оприлюднила у своєму блозі кадри, які розчулили усю її аудиторію. Телеведуча розповіла про вельми сумну подію, а також поділилася своїми почуттями.

Марічка Падалко не з чуток знає, що це таке — тривожитися за кохану людину. Її чоловік Єгор Соболєв 2 роки тому пішов захищати Україну. Він більше не депутат, отримує зарплатню військового, і навіть нещодавно був підвищений. Він народився та провів дитинство в російській федерації, але в молодості переїхав до України, врешті-решт зміг навіть отримати громадянство.

Після налагодження справ з документами він розпочав політичну кар’єру. А незабаром у його життя увійшла телеведуча Марічка Падалко, яка народила йому трьох дітей.

Кожні вихідні, які йому випадають, супроводжується радісними зустрічами зі сльозами. Вся сім’я не може стримати почуттів. Однак є ті, хто більше не зможе побачити своїх рідних.

Марічка Падалко розповіла про велике горе та пояснила, що сталося

Саме про таку людину Марічка Падалко зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Телеведуча показала відео, на якому син військового отримав перше місце у змаганні, але підтримку йому надали інші люди. Зірка додала, що не дивлячись на велику трагедію та біль, поруч з ним є ті, хто готовий пройти цей шлях разом з ним.

Марічка Падалко розповіла про велике горе та пояснила, що сталося. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Коли поруч більше немає батька, але є ті, хто будуть підтримувати хлопця з усіх сил на його шляху”

Нагадуємо, що не так давно Валентина Хамайко зустріла першу річницю смерті її пасинка. Минулого року телеведуча отримала звістку про загибель сина її чоловіка Андрія Оністрата. Новина наробила чимало шуму, адже хлопець був дуже молодий, талановитий та неймовірно красивий.

Його батько також захищає Україну, але так склалося, що свого спадкоємця він вберегти не зміг. Проти ворога вони пішли разом. Валентина не могла стримати сліз і в річницю його загибелі нагадала про подвиг хлопця.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.