Маша Єфросиніна позеленіла від заздрощів: Каменських перепало від телеведучої через відпочинок на Мальдівах

Телеведуча Маша Єфросиніна гідно відповіла Насті Каменських та Потапу.

Поки більша частина українського шоу-бізнесу відпочиває на Балі та Мальдівах, деякі залишилися вдома: працювати або просто тому, що не вистачає грошей. І здавалося б, що поганого в тому, щоб залишитися дома дивитися на морозні малюнки на вікні та кататися на санках на вулиці? Адже за вікном сніг, а мороз досягає – 20 за Цельсієм.

Дивитися – не відпочивати

Але Instagram робить зимові канікули вдома ще більш незносними та нестерпними через те, що ті, хто залишився в Україні кожен день дивляться на тих, хто поїдає лобстерів на узбережжі океану.«Добре там, де нас немає» – як то кажуть.

Рожеве бікіні

Нещодавно Настя Каменських опублікувала відео, у якому вона врожевому облягаячому бікіні, у басейні з плавучим підносом усіляких екзотичних яств під лайтову музику показує, як вона відпочиває. Така красуня за п’ять хвилин відеозйомки майже створила рекламну компанію для Мальдів.

Маша Єфросиніна, недовго думаючи, вирішила відповісти Насті Каменських, яка похизувалася відпочинком на золотих пісках. І зняла свій варіант відео. Телеведуча закутана у теплі речі, пуховик, у теплому шарфі вийшла на вулицю і спустилася в особистий басейн, який звісно відсушили на зиму та накрили. Вона також підготувала піднос з яствами, але дуже простими: зимовими бубликами та хрусткими пряниками.

Скріншот сторінки Маша Єфросиніної
Скріншот сторінки Маша Єфросиніної

Гумор врятує світ

Здається, що після цього батлу, публікація Насті Каменських дійсно стала популярною. Адже заможних в Інстаграм не порахувати, а от креативних набагато менше. Чим Маша Єфросиніна і взяла. Якщо залишатися вдома тяжко і хочеться змін, то гумор найкращий метод прийти до тями. І Маша прекрасно подала цей приклад.

Не сумуйте, приходьте до тями та впускайте у своє життя гумор.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".