Навіть Пономарьов її такою не бачив: 50-річна Олена Мозгова приголомшила архівним фото 35-річної давнини

Відома продюсерка Олена Мозгова показала архівну світлину зі своєї юності. Й хоча минуло чимало часу, жінку все ще можна впізнати за виразними очима.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова не має мільйонів підписників, на її сторінку у Facebook підписано лише 7 тисяч людей. Проте, й для такої кількості шанувальників, жінка не перестає публікувати новий контент.

Нещодавно, на сторінці зірки з’явилася нова світлина, що була зроблена у її юності. Це час, коли відбувається фізичний та психологічний розвиток, а також формування особистості. В юності людина часто досліджує світ, вивчає свої інтереси й розвивається як особистість. На фото Олена позує в парку, у її руках повітряна кулька у формі Діда Мороза. Одягнута вона досить скромно – сорочка в клітинку та світла куртка. На шиї майбутньої продюсерки красується масивний аксесуар. Макіяжу на фото не видно, а ось зачіска типова для тих років.

Зірка зізналася, що світлина зроблена, коли її було 15. Тож, не складно порахувати, що Олена показала підписникам, як виглядала 35 років тому. Й хоча зрозуміло, що з часом жінка неабияк змінилася, після усіх цих років вона все ще виглядає як в юності – свіжа та енергійна.

“Точно сказати не можу, але десь +- 15”, – підписала допис Олена.

Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини
Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини

Аудиторія продюсерки не залишила допис без уваги. Вони залишили коментарі та виразили своє захоплення під цим постом. Користувачі мережі відмітили, що вік до лиця Олені, а виглядає вона просто бомбезно. Вони у захваті, що Олена поділилася таким кадром.

“Дуже красиві!”, “А куди ж вони дінуться ці прекрасні очі, і вуста, і волосся, Цяцечка!Обожнюю!”, “Очі. Ті ж самі”, “Красунька! Ось саме таку дівчинку я пам’ятаю”, – написали у коментарях.

Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини
Олена Мозгова показала своє архівне фото 35-річної давнини

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?