41-річний Влад Яма вперше заговорив про свої плани після переїзду до Сполучених Штатів: “У вас все добре?”

Популярний український хореограф Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США. Тривалий час зірка взагалі відмовчувався на цей рахунок.

Про втечу Влада за кордон стало відомо у травні 2022-го. Впродовж декількох місяців хореограф намагався приховувати своє місцеположення, хоча уважні шанувальники одразу його встановили через Instagram, так як на той момент платформа надавала дані про перебування власника акаунту у країнах світу.

Зараз цей параметр можна вдало приховати від користувачів, і зірки цією функцією не нехтують. Тоді танцюрист розповів, що виїхав з України цілком легально, і ще тоді, коли не закрили кордони. Скептично до цієї заяви поставилися не тільки його підписники, але і навіть колеги, які не могли зрозуміти, як фізично можна було встигнути це зробити.

Влад Яма показав, чим харчується в США
Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

За кордоном Влад знаходиться вже 2 роки. Примітно, що він давно мріяв приїхати до Сполучених Штатів Америки, але в нього не було такої можливості через роботу. Коли ж прийшли непрості часи у державу, то рішення, судячи з усього, було прийнято одразу.

Незабаром Влад влаштувався хореографом у місцеву школу танців, а його дружина продовжила працювати блогером, хоча на деякий час зробила паузу у своїй діяльності.

На даний момент сім’я проживає у Флориді, але останнім часом Влад світиться в Нью-Йорку. Там нещодавно пройшла репетиція благодійного заходу для українців, де Влад буде брати пряму участь.

Влад Яма розповів про свої плани на майбутнє в США

Підписники помітили, що Яма почав зникати з інформаційного простору, а тому хвилювалися за нього. Однак, хореограф вперше розповів за ці 2 роки про свої плани на майбутнє, заспокою фанатів і заявив, що зникати точно не планує, і буде продовжувати знаходитися на зв’язку.

Нагадуємо, що пара також говорила про своє бажання народити дитину. Втім, про поповнення в сім’ї обидва поки що більше не говорять. Можливо, обставини поки що цього не дозволяють.

Схожі статті

Секрети молодості від Каті Великої з “МастерШеф”: як завжди виглядати яскраво та стильно після 40 років

Найяскравіша учасниця всіх сезонів "МастерШеф" Катя Велика на власному прикладі показала, як після 40 років виглядати стильно та молодо. Нічого нового просто знає ТОП-7 простих правил від стилістів.