Могилевська поцілувала відомого продюсера і показала свою любов до нього: його звуть не Валентин, а Вова

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу раптовим проявом ніжності та почуттів до відомого продюсера. Невже він і є її обранець?

Особисте життя Володимира Завадюка, як і Наталії Могилевської тривалий час дійсно цікавило публіку, яка розуміла, що зірка, імовірніше за все, все ж таки має кохану людину, і вона може бути з шоу-бізнесу. І фанати дочекалися зізнання, але зовсім не такого, якого очікували.

Володимир зробив зізнання у тому, що цікавиться іншими чоловіками, і отримав величезну порцію підтримки як від глядачів, так і від своїх колег. Можливо, ця обставина дала йому можливість не тільки побудувати якісні стосунки з жінками-колегами, але і знайти справжню дружбу.

Про наявність у продюсера хороших друзів в шоубізі нещодавно нагадала Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Ягольник прокоментував рішення Могилевської вдочерити дітей
 Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання з днем народження для продюсера, і додала відео з архіву, на якому показано, як Наталія Могилевська спочатку припадає до продюсера, ніжно його обіймає, а потім цілує у підборіддя. Володимир тим часом наче тане від проявів почуттів співачка, і повністю їй піддається.

Наталія Могилевська показала, як цілувала Володимира Завадюка

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.