34-річна Надя Дорофєєва показала свій животик: нарешті з чоловіком Мішею Кацуріним чекають на малюка?

Бажання побачити Надю Дорофєєву вагітною у шанувальників співачки ледь не більше, ніж очікування нового альбому. Тому зірка вирішила показати свій животик, щоб повідомити про важливу новину.

Надя Дорофєєва, одна з найяскравіших зірок української естради, завжди вміє прикувати до себе увагу. Цього разу 34-річна співачка не тільки заінтригувала своїх шанувальників новим кліпом, а й змусила їх задуматися: чи не чекає вона на малюка зі своїм чоловіком, популярним ресторатором Мішею Кацуріним?

У новому пості на своїй сторінці Надя поділилася відео, де вона виконує запальний танець у спортивному вбранні, яке демонструє її прекрасну фізичну підготовку. Цей пост став першим анонсом її нової пісні “Хартбіт”, яка є частиною майбутнього альбому. У підписі до відео Надя запросила своїх шанувальників долучатися до танцювального челенджу у TikTok, що створює додатковий ажіотаж навколо релізу.

“Знімайте свої відео під цей звук до 30-го червня та отримуйте від мене подарунки. Оберу чотирьох найяскравіших”, — написала співачка, додаючи ще більше мотивації для своїх підписників

Ідея надзвичайно зацікавила шанувальників знаменитості, тому вони почали робити багато відео з фрагментом нового треку. Деякі роботи Дорофєєва навіть відзначила особисто, але кожен бажаючи ще має шанс позмагатися за ТОП-4.

Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт

Інтриги навколо особистого життя

Надя та Міша Кацурін – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їхні стосунки завжди викликали інтерес у прихильників та ЗМІ. І хоча пара ніколи не говорила про плани на дітей, фанати не припиняють сподіватися на поповнення в зірковій родині.

Втім, така подія найближчим часом малоймовірна. Відповідаючи на численні чутки, Надя зазначала, що у неї занадто щільний графік, який супроводжують різноманітні стресові ситуації. А рішення стати мамою потребує не тільки вільного часу, а ще й стабільного емоційного стану. Тому задля материнства співачці точно знадобиться відпустка.

Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт

Наразі ж красуня багато часу проводить з чоловіком та його дітьми від першого шлюбу з Дашею Кацуріною. Малеча обожнює Надю, а сама зірка відчуває радість, знаходячись поруч з Іваном та Олександрою.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.