Такий рецепт і Ярославського здивує: Ірина Пруднікова з “МастерШеф-13” показала, куди вирішила додати фарш

Круасан — це традиційний кондитерський виріб французької кухні, виконаний із листкового тіста. Як же його можна зробити м'ясним? Ідеєю цікавої страви поділилася з підписниками Ірина Пруднікова.

Ірина Пруднікова — одна з найбільш талановитих кулінарок 13 сезону “МастерШеф”. Вона до останнього змагалася за місце в суперфіналі, зупинившись за маленький крок до своєї мрії. Але глядачі вдячні Ірині за страви та палітру емоцій, які вона дарувала їм на проєкті. І тому жінка продовжує радувати цікавими кулінарними ідеями своїх підписників.

На шоу Пруднікова прийшла з м’ясною стравою. Жінка приготувала свинячі медальйони з грибним соусом та грильованими овочами. На перший погляд, страва Ірини була досить простою. Але приготувати настільки якісно всі її елементи — це складна задача. Тому кулінарка отримала три омріяних “так” і продовжила боротьбу на проєкті.

Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів
Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів

Пруднікова неодноразово демонструвала, що вона є прекрасною м’ясничкою. Але також жінка демонструвала чудову роботу з іншими продуктами, включаючи овочі та тісто. Але у власному блозі Ірина вирішила приготувати круасани без нього. Як? Для цього потрібно приготувати фарш, до складу якого входять:

  • 500 грамів свинини;
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 100 мл жирних вершків;
  • 1 цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • спеції до свого смаку.

З готового фаршу необхідно сформувати котлету, всередину якої помістити моцарелу, загорнути її в бекон та запікати в духовці протягом 35 хвилин при температурі 180°. До цієї страви ідеально пасує сливовий соус. Для його приготування потрібно на вершковому маслі обсмажити 200 грамів слив, кінзу, петрушку, зубчик часнику і спеції. Подавати до столу м’ясний круасан краще з молодим горошком.

Також на своїй сторінці пані Ірина ділиться з підписниками іншими цікавими рецептами, серед яких можна зустріти страви з проєкту. А якщо вам більше цікаво дізнатися про шоу, то Пруднікова розповідає про його залаштунки, стосунки з учасниками та власний досвід, отриманий завдяки участі в “МастерШеф”.

Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів
Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.