Дочка красуня, а падчерка взагалі зірка: Ані Лорак показала, як виглядає доросла спадкоємиця її обранця

Відома співачка українського походження Ані Лорак не так давно знайшла своє кохання в Європі. Але у обранця зірки вже є сформована сім'я. Деталі в статті.

Про це стало відомо майже одразу, адже уважні шанувальники артистки почали звинувачувати її бойфренд Ісаака у брехні. Чоловіка підозрювали у тому, що він одружений, і тим не менш крутить роман з виконавицею. Кароліна при цьому взагалі нічого не розповідала аудиторії і ніяк не коментувала плітки, які розповзлися мережею.

У цих діток була причина: на особистій сторінці Ісаака в соціальній мережі Instagram були фотографії з молодою привабливою жінкою та дитиною, які він раптом видалив.

Ані Лорак показала, як виглядає її доросла падчерка

Ані Лорак та Ісаак Віджрак
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Пізніше чоловіку довелося пояснити публіці, що відбувається. Він спростував новину про те, що в нього є дружина і пояснив, що молода персона поруч з ним — це його старша дочка, а малюк являється молодшим сином.

Своєю спадкоємицею Ісаак надзвичайно пишається, адже вона виросла неймовірною красунею, і до того ж талановитою. Зокрема дівчина намагається побудувати кар’єру акторки.

Ані Лорак показала, як виглядає її доросла падчерка

Якось на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ісаак зізнався, що сам мріяв бути актором, але у цьому питанні вирішила просунутися його дочка і здійснити його мрію.

Судячи з кадрів у його мікроблозі, Ані Лорак прекрасно ладнають з дівчиною, так само як і її єдина дочка Софія. Сім’я виглядає щасливою та самодостатньою, наче живе багато років разом.

Нагадуємо, що повідомлення про роман артистки з тренером свого часу наробив чимало шуму, і викликав критики зі сторони аудиторії, яка вважала, що у Ісаака є нехороші наміри по відношенню до неї. Чоловіка звинувачували у тому, що він може бути альфонсом та людиною низьких моральних якостей. Але усе це вже позаду.

У колишнього чоловіка артистки Мурата тим часом розігралася справжня драма в особистому житті, адже він встиг одружитися, розлучитися, зійтися з новою обраницею і також розійтися.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.