Вразила своєю жіночністю Лілію Ребрик: 46-річна Євгенія Власова показала, що для краси не існує віку

Євгенія Власова є прикладом жінки, яка самостійно побудувала успішну кар'єру та не побоялася відмовитися від шалених гонорарів заради мрії. Секретами щастя співачка ділиться з колегами та фанатами.

Євгенія Власова, відома українська співачка, не перестає дивувати своїх шанувальників. Навіть у 46 років вона продовжує захоплювати своєю молодістю та жіночністю. Керуючись власним досвідом, Власова бере участь у різноманітних проєктах, що допомагають жінкам знаходити внутрішню силу і ресурси для створення щасливого життя.

Популярна співачка сьогодні не виступає на сцені, а зосередилася на інших напрямках. Євгенія зізнається, що зараз вона заробляє менше, ніж під час естрадної діяльності, але отримує від своєї праці більше задоволення та відчуває себе щасливою. А результатом цього є не лише духовний баланс, а також зовнішня краса та молодість тіла.

Євгенія разом з командою талановитих жінок організувала зустріч-практикум під назвою “Жінка, яка звучить”. Проєкт, організований у співпраці з Connecting Women та Viva!, розповідає про відкриття своїх внутрішніх ресурсів за допомогою голосу. Саме завдяки такому підходу Власова вивільняє власний потенціал та досягає гармонії в житті.

46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю
46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю

Духовні практики, натхненні власним досвідом

Євгенія Власова відома своєю відкритістю та щирістю. Вона завжди підтримує своїх шанувальників і надихає їх на нові звершення. Співачка активно веде свій блок, в якому ділиться не тільки професійними досягненнями, але й особистими моментами.

Новина, присвячена проєкту “Жінка, яка звучить”, зібрала чимало схвальних коментарів. Позитивно про практикум Євгенії відгукнулися й зірки, серед яких українська телеведуча Лілія Ребрик та колега Власової по сцені Міка Ньютон, яка нині проживає у США.

46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю
46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю

Євгенія Власова — яскравий приклад жінки, яка не боїться бути собою і надихає інших на рішучі кроки. Артистка доводить, що краса та молодість не мають вікових обмежень, але головне — це внутрішня гармонія, любов до себе та до того, чим людина займається.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?