“Ну такі співпадіння – не співпадіння”: відомий ведучий прокоментував роман Потапа з подругою Каменських

Вже декілька місяців в мережі ходять чутки про громадян Потапа з кращою подругою Насті Каменських. Відомий український ведучий відреагував на дану новину.

Декілька місяців тому скандальний блогер Богдан Беспалов вперше розповів про те, що Потап та Настя Каменських нібито не живуть разом через зраду Олексія. Ба більше, за його словами, продюсер зрадив своїй дружині з її кращою подругою Анною Андрійчук.

Настя нібито про все дізналася, але не хоче виносити скандал на публіку. За такої версії поведінка Олексія Завгороднього вельми зрозуміла, адже за невідомих причина раптом колишній підопічний Потапа почав його критикувати, і поводиться зовсім не як його друг. Хоча раніше в них були доволі тісні відносини.

Фешак прокоментував роман Потапа з подругою Насті Каменських

Настя Каменських та Потап
 Фешак прокоментував роман Потапа з подругою Каменських

Настя Каменських та Потап на дані новини не реагують. Що вже казати про Анну Андрійчук, яка давно зникла з інформаційного простору і не проявляється як раніше: Настя Каменських більше не бери її з собою та не світить на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ведучий “#ністиданісовісті” Фешак звернув на це увагу й запропонував колегам обговорити.

“Це якісь мої сни при температурі 40 °С, – відреагував Адамов. – Колишня дружина Позитива – коханка Потапа. Як так? Це офіційно?”

Фешак заявив, що дійсно така інформація є, і навряд вона неправдива, так як блукає мережею вже певний час.

“Ну такі співпадіння – не співпадіння. Подейкують, що Аня й Настя ось після цього “підвозу” [за версією Богдана Беспалова, Потап підвіз Андрійчук до готелю, після чого в них зав’язалися стосунки] припинили спілкуватися”

Варто відзначити, що з Анною Андрійчук Настя Каменських спілкується вже багато років, і колись подруги дійсно були не розлив вода. Ба більше, навіть під час евакуації до Іспанії артистка забрала з собою подругу.

Припинили створювати спільний контент Настя та Анна приблизно восени 2022-го. У той самий період усі троє повернулися до України, після чого все кардинально змінилося.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.