“Будьте обережні”: 39-річна Слава Камінська повідомила діагноз доньки після її появи у лікарняній палаті

Відома українська виконавиця Слава Камінська зізналася, що сталося з її 8-річною донькою Лаурою. Співачка заспокоїла шанувальників та розповіла в чому справа.

Українська співачка, дизайнерка та блогерка Слава Камінська намагається ділитися деталями свого життя з користувачами мережі. Звісно, все, що відбувається навколо неї вона не показує, проте вирішила розповісти про раптову хворобу доньки, аби застерегти інших від цього недугу.

Нещодавно, своєму Instagram, жінка показала 8-річну донечку Лауру в лікарняній палаті. Й хоча, фото відразу викликало ажіотаж та інтерес у підписників, співачка не тала пояснювати причини госпіталізації. І тільки, коли Лаурі стало трохи легше, жінка повідомила, чому її донька опинилася у лікарні.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки
Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

За словами Слави, Лаурі діагностувати пневмонію. Лікарі пояснили, що наразі є окремий штамп вірусу, який викликає цю хворобу. Пневмонія – це хвороба, що при неналежному лікуванні маже мати багато ускладнень та заподіяти організму немалу шкоду. Тому, артистка закликала всіх бути обачними та слідкувати за своїм самопочуттям.

“Пневмонія – жахлива річ. Будьте обережні. Тепер є якийсь вірус, який викликає пневмонію. Слава Богу, Лаура одужає, нас виписали з лікарні і ми вдома приймаємо антибіотики”, – написала Слава.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки
Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

Наразі, Лаурі легше. Її виписали з лікарні, але дівчинка продовжує лікуватися вдома. Підписники поспішили підтримати мати та доньку й побажати скорішого одужання. Крім того, вони поділилися своїми історіями.

“Мій чоловік приніс вірус з роботи, заразив усіх (мене і 3 дітей) і найгірше, кашель не зупинити! Мазала ментоловою мазью, антибіотики мають сильний вплив на для імунітет! Бережіть дітей!”, “Одужуй скоріше, лапочка. Той самий вірус є і в Канаді”, “У нас теж було в Німеччині. Але все вже добре! Одужуй скоріше”, – написали під дописом користувачі мережі.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.