Стала розлучницею: Оля Полякова втрутилася в чужий шлюб та поклала йому кінець лише одним простим реченням

Знаменита співачка Оля Полякова не знайшла собі холостого обранця, а тому швидко вирішила питання зі шлюбом свого коханого. Співачка завершила його одним реченням.

Оля Полякова може похизуватися красивою та міцною родиною. 20 років тому артистка вдало вийшла заміж за київського бізнесмена, і згодом народила від нього дітей. Пізніше Вадим допоміг їй побудувати музичну кар’єру, і в момент кризи артистка взяла кермо в свої руки і стала головою родини.

Оля ніколи не приховувала, що кризи мали місце, і часом вельми серйозні. Якось вона навіть хотіла розлучитися зі своїм обранцем, але в процесі розмови завжди приходила до висновку, що не зможу покинути таку хорошу людину, як Вадим.

Оля Полякова розповіла, як почала зустрічатися з Вадимом Буряковським

Оля Полякова назвала своїм чоловіком не Буряковського
Оля Полякова розповіла, як почала зустрічатися з Вадимом Буряковським

А от дістався він їй не так вже й просто. Оля Полякова ніколи не приховувала і того факту, що стала своєрідною коханкою. Хоча наполягає на тому, що ніякої близькості в них не було, поки бізнесмен був одружений.

Зі співачкою він познайомився на торжестві, де вона виступала. Між ними швидко зав’язалися взаємини. Вадим неодноразово намагався переступити певні кордони і вийти на любовні стосунки зі співачкою. Однак вона поставила ультиматум: чоловік має спочатку розлучитися.

На диво Вадим швидко зреагував і одразу ж вирішив це питання. Дітей у його минулому шлюбі не було, а тому з цим процесом можна було не затягувати. Лише після цього Полякова віддала серце обранцю.

У своїх інтерв’ю Оля Полякова завжди радить, що навіть якщо вашому житті з’явився чоловік одружений, то необхідно змусити його покінчити з шлюбом, або в іншому випадку взагалі не вступати в любовні стосунки. Мовляв, такий вузол обов’язково необхідно розв’язувати одразу, інакше потім усім буде боляче та тривожно.

Цікаво, що Вадим інтерв’ю своєї дружини ніколи не коментував, і здається, що ставиться дуже спокійно до її зізнань про його невірність колишній дружині.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.