“Очей не відвести”: 39-річна Тіна Кароль показала свою елегантність у неймовірному образі total black

Популярна виконавиця Тіна Кароль завжди була прикладом чудового смаку та жіночності. Цього разу вона представила елегантний образ у чорному та зібрала купу компліментів.

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль завжди відрізнялася витонченим смаком, особливою елегантністю. Беззаперечно, співачка має неабияку вроду, вміє влучно підібрати образ та потішити шанувальникам. Періодично, у її фотоблозі з’являються нові фото та відео, які моментально набирають тисячі лайків та позитивних коментарів.

Цього разу, для представлення своєї пісні “Стерва”, яку Тіна написала сама, жінка підібрала образ у стилі total black. Мереживна мікросукня чорного кольору та рукавиці в тому ж стилі створили неймовірне поєднання та додали зірці певного шарму. Завершила образ Тіна зібраним у хвіст волоссям та вже звичним для себе макіяжем з червоними вустами.

“Режим стерви ввімкнено. А коли свій вмикаєш ти?”, – підписала відео Кароль.

39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black
39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black

До речі, ця сукня створена українським брендом STATNAIA та коштує близько 15 тисяч гривень. Рукавички також української майстрині, вони з останньої колекції Надії Дзяк. Загальний образ складав стиліст Михайло Прус, який співпрацює з багатьма зірками українського шоу-бізу, наприклад з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк.

39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black
39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black

Шанувальники не залишилися осторонь. Користувачі мережі відразу відмітили, як чарівно виглядає Тіна у чорному кольорі. Вони зазначили, що образ дуже личить зірці та вона виглядає значно молодше своїх років.

“Просто відібрало мову”, “Очей не відвести”, “Образ зробив Тіну дуже молодою”, “Тіна 2000-х повертається”, “Тіна вирішила гострими іклами ранити серця фанатів такою красою, очей не відвести”, “Жесть, яка краса. 18 років”, – написали під відео.

39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black
39-річна Тіна Кароль показала новий образ у стилі total black

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.