30-річна Репяхова показала свої нові губи і ніс в профіль: а заміж за Віктора Павліка виходила до пластики

30-річна концертна директорка Катерина Репяхова показала свої нові губи і ніс в профіль. Дружина Віктора Павліка виходила заміж за нього до пластики.

4 роки тому Народний артист України Віктор Франкович Павлік повідомив про те, що в його житті наступив новий етап. Мова йде про його одруження з концертної директоркою Катериною Репяховою, з якою він тривалий час перебував у романі.

Незадовго до цього з життя пішов молодший син зірки Павло. Стан у хлопця був важкий, а тому музикант довго не міг владнати особисте життя, так як переживав за спадкоємця. З причини трауру у молодят не було весілля. Але Катерина неодноразово говорила, що вони планують все ж таки його зіграти.

Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

Віктор Павлік та Катя Репяхова зіграли весілля
 Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

За ці 4 роки багато чого змінилося у сім’ї. Зокрема, з’явився син артиста Михайло. Катерина стала популярною блогеркою, а також завела власний бізнес.Героїня нашої статті також подала до суду на колишню дружину чоловіка, і остання зобов’язалася виплатити компенсацію за моральні збитки.

Після завершення роботи над репутацією Катерина взялася за власну зовнішність. Хоча вона не збиралася змінювати ніс, після побачених результатів на рідній сестрі вона кардинально змінила свою думку та наважилася на цей крок. Віктор Франкович дуже не хотів, або його дружина з собою це робила, але Катерина не стала орієнтуватися на його думку, і все ж таки довірилася хірургу.

Окрім того вона збільшила собі губи. Нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постала в профіль. Завдяки цьому публіка отримала можливість побачити, як виглядає робота спеціалістів з іншого ракурсу, і виявилося, що результати дійсно вражаючі.

Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

Зараз Катерина також активно працює над власною фігурою, і хоче мати спортивний підтягнутий вигляд. Безумовно, з її цілеспрямованістю та вмінням досягати свого вона обов’язково отримає хороші результати.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.