Старша дочка Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком: із рідним вже давно не спілкується

Старша дочка Віри Брежнєвої Соня, яка закінчила навчання в США, звернулася до свого батька, але не до рідного, а до того, чиє прізвище вже носить багато років.

Старша донька співачки Віри Брежнєвої, яка кілька років мешкає в США, оприлюднила фотографію з колишнім чоловіком своєї мами мільярдером Михайлом Кіперманом, якого вважає своїм батьком. Публікація з’явилась із нагоди міжнародного Дня батька 16 червня. У коментарі 23-річна Соня зазначила, що він “найкращий тато” і що дуже сумує і нескінченно любить його.

Старша дочка Віри Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком
Старша дочка Віри Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком

Зазначимо, що бізнесмен Михайло Кіперман не є рідним батьком старшої дочки Віри Брежнєвої. Її рідним батьком є ​​перший громадянський чоловік співачки – Віталій Войченко. На момент їхнього спільного життя чоловік, за різними джерелами, був чи спортсменом, чи дрібним підприємцем. Саме він, за його словами, наполіг, щоб Віра пішла вчитися у ВНЗ і позбулася очок, після чого вона кардинально змінилася зовні. Сімейне життя було недовгим. Через кілька років із маленькою дочкою на руках, Брежнєва пішла до більш забезпеченого бізнесмена з Дніпра Михайла Кіпермана, залишивши батькові Соні лише записку.

Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко
Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко

У шлюбі з Кіперманом, який згодом став мільйонером, народилася друга дочка артистки – Сара. Старшій Соні він також дав своє прізвище. Подейкують, що Михайло Кіперман був дуже закоханий у артистку і заради неї покинув свою попередню родину. Його рідні були категорично проти його одруження з Брежнєвою, проте весілля все ж таки відбулося. Вже пізніше, коли почали з’являтися чутки про роман Віри із головним продюсером гурту ВІА-Гри Костянтином Меладзе, Михайло подав на розлучення. Але, зважаючи на все, зберіг прекрасні стосунки з її старшою дочкою Сонєю, яка досі вважає його найкращим батьком.

Старша дочка Віри Брежнєвої з Михайлом Кіперманом
Старша дочка Віри Брежнєвої з Михайлом Кіперманом

Щодо Сари Кіперман, то у 13 років у дівчини вже з’явилася своя власна студія дизайну за кордоном. Мабуть, незабаром і в Соні щось з’явиться. Зазначимо, що у 2024 році Соня Кіперман закінчила коледж у США.

Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США
Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?