Як виглядає маленька донька Олександра Усика: татова принцеса, дуже схожа на свою красуню-маму (фото)

Дружина знаменитого українського боксера Олександра Усика Катерина вперше показала маленьку дочку, яка народилася у січні 2024 року. Яка мила дівчинка!

Дружина знаменитого українського боксера Олександра Усика, який у травні 2024 року здобув нищівну перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі, дуже рідко з’являється в Мережі та на публіці. Однак, іноді Катерина Усик робить виняток.

Так, напередодні дружина легендарного українського боксера оприлюднила кілька знімків, на яких вперше показала їхня маленька дочка Марія, яка з’явилася на світ чотири місяці тому (28 червня маляті виповниться 5 місяців). На фотографіях щаслива багатодітна мама позувала на вулиці у стильному блакитному костюмі із атласу з брендовою сумкою CELINE. На руках була маленька дочка у милому білому комбінезончику та футболці. На голові у у дівчинки був мереживний чепчик.

Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку
Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку

Неозброєним поглядом видно, як сильно дівчинка схожа на свою красуню-маму. Катерина не стала залишати коментарі, а лише відзначила фото смайликами у вигляді серця. Цього ж дня дружина Усіка оприлюднила колаж із фотографіями доньки, які, зважаючи на все, були зроблені вдома напередодні. Маленька Марія лежала на животику серед іграшок і пильно дивилася на камеру.

Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку
Дружина Олександра Усика вперше показала маленьку дочку

А напередодні Олександр Усик показав своїх синів – Михайла та Кирила, які позували з його чемпіонськими поясами.

Олександр Усик показав, як виглядають двоє його синів
Олександр Усик показав, як виглядають двоє його синів

Так само пара виховує дочку Єлизавету. Дівчинці вже виповнилося 13 років і вона старша дитина у сім’ї.

Нагадаємо, що Олександр та Катерина знають один одного з юності. Пара навчалася в одній школі у Сімферополі, проте, тоді яскрава дівчина не звертала увагу на спортсмена-початківця і погодилася піти з ним на побачення тільки після того, як Усик виграє свій перший бій.

Схожі статті

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.