Наталія Могилевська забула про коханого Валентина і вразила зізнанням про зміни вдома: “Шукаю гарного”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська зробили зізнання на рахунок особистого життя після появи в неї двох прекрасних діток. Артистка декого шукає.

Останні 10 років у житті Наталії Могилевської наче була пауза. Колись її особисте життя активно обговорювалося журналістами, було масу матеріалу на цей рахунок, і зірка поводилася вельми відкрито. Пізніше ця ера закінчилася. Наталія відмовилася обговорювати свого колишнього, запевняла, що самотня, що вже і казати про дискусії на рахунок дітей…

Однак, стагнація завершилася і в якийсь період Могилевська надолужила усе, і публіці про це не розповіла.

Хіба що зізналася, що в її житті з’явився коханий Валентин, який дуже їй допомагав, зробив з неї прекрасну дружину і вселив віру у те, що вона зможе стати матір’ю. Коли Наталія Могилевська про це розповідала, вона приховала, що вже нею була.

Два з половиною роки тому Могилевська взяла під своє крило двох прекрасних дівчат, які стали її дочками.

Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома

Падчерки Наталії Могилевської показали, як вони виглядають зараз
Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома

Можливо, якби до мережі не злили фотографії артистки з маленькою спадкоємицею, вона б ще не скоро розповіла про те, що відбувається в її сім’ї насправді. Але правда вийшла назовні і довелося говорити з публікою.

При цьому Наталія відмовляється показувати своїх дочок, запевняючи, що вони тільки-но адаптувалися до нових реалій, і робити їх публічними — це абсолютно зайве, адже досвід все ж таки травматичний.

Натомість вона охоче розповідає про труднощі, з якими стикається сама. Наприклад, вона зізналася, що не справляється з власним садом, який обожнює. Судячи з усього, про Валентина вона у цьому питанні навіть не думає, і допомогти з цим він своїй коханій не може.

Тому співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона шукає спеціаліста, який допоможе їй тримати її територію біля будинку у порядку та підтримувати красу.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.